Dimecres 15 de Juliol
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-06-2020

Lleida entrarà dilluns finalment en fase 2. Pel que fa a Balaguer, Vidal recorda que amb la fase 2 podran obrir les escoles a la ciutat i es podran reprendre entrenaments en disciplines com el tennis taula o la gimnàstica rítmica.

Lleida entrarà dilluns finalment en fase 2 després que el ministeri de Sanitat hagi donat el vist-i plau a la petició de la Generalitat perquè la regió sanitària avanci en la desescalada així com tota la regió metropolitana de Barcelona.

Pel que fa a  les regions sanitàries de l'Alt Pirineu i Aran, Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona passaran a fase 3.

Tot i això, fonts de Salut remarquen que cal extremar la vigilància en tres zones concretes: Lleida ciutat, el Baix Segrià i la Segarra. L'objectiu és seguir amb plans d'acció que ja s'han posat en marxa en àmbits concrets, com ara al sector dels escorxadors o amb els temporers que s'han desplaçat a aquestes zones per treballar en la campanya de la fruita.

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha dit que és una bona senyal i una bona notícia passar a una nova fase per la salut però també per l'economia tot i que també assenyala que hi ha mesures de seguretat i protecció que s'allargaran en el temps tot i avançar en el desconfinament.

Pel que fa a Balaguer, Vidal recorda que amb la fase 2 podran obrir les escoles a la ciutat i es podran reprendre entrenaments en disciplines com el tennis taula o la gimnàstica rítmica. També Vidal recorda que molts negocis que fins ara no

Amb l'entrada a la fase 2 es podrà gaudir d'un relaxament en les restriccions, com poden ser l'eliminació de les franges horàries –amb excepció de 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores, que continuen reservades per a gent gran-, o la possibilitat de fer reunions de fins a 15 persones. També es permet obrir restaurants al 40% de l'aforament, casaments amb 100 persones com a màxim a l'aire lliure i 50 en espais tancats i visites a monuments i sales d'exposicions.

La Regió Sanitària de Lleida ha registrat 1 mort i 13 nous positius de coronavirus, segons el darrer balanç diari facilitat aquest divendres pel Departament de Salut. Es tracta d'una xifra a la baixa en relació a dijous, quan hi va haver 30 nous positius. Pel que fa a la regió de l'Alt Pirineu i Aran ha registrat 2 nous positius de covid-19 per la qual cosa la xifra total de nous infectats al conjunt de la demarcació és de 15 i el total des de l'inici de la pandèmia de 3.053.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt