Divendres 14 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

01-07-2020

La Paeria de Balaguer posa en marxa una consulta pública prèvia per a la confecció d'un reglament que regularà el Registre d'entitats que vol crear el govern municipal

Balaguer preveu crear properament un Registre d'entitats que té com a finalitat dotar a la Paeria de Balaguer d'informació fiable sobre el número d'entitats que actuen en l'àmbit del municipi, la seva tipologia, el número de socis i altres dades que li permetin tenir una imatge fidel de l’associacionisme de la ciutat.  

 

Amb aquest objectiu, l'equip de govern portarà a aprovació un Reglament local que reguli i organitzi aquest Registre. Abans de portar a aprovació aquest Reglament, però, i per tal que les diferents associacions de Balaguer hi puguin dir la seva, l'equip de govern ha posat en marxa aquest dimecres una consulta pública prèvia. Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer el paer de Participació, Kevin Bruque.

 

La inscripció en el Registre comportarà per a les entitats i associacions el reconeixement d'un seguit d'avantatges i drets com ara rebre subvencions, utilitzar les instal·lacions municipals i rebre informació de l'Ajuntament. A més a més, el registre pot permetre al consistori municipal conèixer el nombre d'entitats existents al municipi, els seus fins i la seva representativitat, als efectes de possibilitar una correcta política municipal de foment de l'associacionisme veïnal, segons comenta el paer Kevin Bruque.

 

El mateix Kevin Bruque ha explicat que tenir coneixement del nombre d'entitats i de la seva tipologia ajudarà la Paeria a refer subvencions, a dur a terme actuacions per formar les diferents associacions, a ajudar-les en la seva confecció i a fomentar també, sobretot, la seva participació.

 

La consulta pública prèvia ha començat aquest dimecres i finalitzarà el 10 de juliol. Totes les entitats que vulguin fer consultes o aportacions poden enviar un correu a l'adreça consultapublicaprevia@balaguer.cat

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt