Divendres 07 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

02-07-2020

L'ajuntament de Balaguer canviarà el sistema de calefacció de l'edifici consistorial de Gasoil a Gas Natural, després que els episodis de pluges del 2018 provoquessin danys importants al dipòsit ubicat al soterrani de l'edifici. 

L'ajuntament de Balaguer canviarà el sistema de calefacció de l'edifici consistorial de Gasoil a Gas Natural, després que els episodis de puges del 2018 provoquessin danys importants al dipòsit ubicat al soterrani de l'edifici. 

Aquesta ha estat la raó, entre d'altres, per la qual l'Ajuntament ha decidit dur a terme una actuació de reforma i transformació a gas natural de la central de calefacció.

Amb aquesta actuació es preveu la retirada de l'actual caldera de gasoil i la seva substitució per la nova de gas, que no s'ubicarà al soterrani si no que estarà instal•lada a la terrassa de la 4a planta que es troba a la part de darrera de l'edifici. 

Així ho ha explicat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que ha ressaltat que no es tracta d'una simple millora de la qualitat laboral dels treballadors de l'edifici, sinó que representarà un estalvi energètic per al consistori, estalvi que es veurà complementat amb una altra obra que començarà aviat i que consistirà en la renovació dels tancaments de l'edifici. 

Tall

El canvi de sistema de calefacció té un pressupost total de poc més de 71 mil euros iva inclòs. Un 25% del finançament serà aportat per la Diputació de Lleida, un 50% serà provinent del programa IDAE, un projecte acollit a la línia d’ajuts a projectes d’Economia Baixa en Carboni, promoguts per Entitats Locals, cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), amb l’objectiu d’aconseguir una economia més neta i sostenible. L'altre 25% serà aportat per fons propis de l'ajuntament.  


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt