Divendres 14 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

08-07-2020

Troba-ho a Balaguer. La Paeria presenta la campanya per reactivar el comerç i serveis locals.  A més de la campanya comunicativa, s'ha creat un assistent virtual i un directori per apropar tota l'oferta comercial, empresarial i de serveis a la ciutadania.

Sota el lema “Troba-ho a Balaguer”, la Paeria ha posat en marxa una campanya de comunicació per visibilitzar tot el teixit comercial, empresarial i de serveis de la capital de La Noguera, apel•lant així al consum de proximitat. 

La campanya mostra l’àmplia oferta comercial de la capital de la Noguera a través de frases pensades per les diferents tipologies d’empreses de la ciutat i que posen l’accent en l’experiència transformadora d’apostar pel comerç de proximitat allunyant-se de les campanyes que fomenten la compra compulsiva. En aquest sentit el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal ha expressat durant l'acte de presentació d'avui “que aquesta pandèmia ens ha de fer repensar molts hàbits de consum i retornar al comerç i serveis de proximitat és el primer pas per transformar els barris i les ciutats”.

A més de la campanya de comunicació, la Paeria ha creat un assistent virtual mitjançant una landing page per relacionar tota aquesta oferta professional amb la ciutadania. Trobahoabalaguer.cat conté tots aquells comerços, empreses de serveis i negocis que s’hagin inscrit al directori de Balaguer i permet que qualsevol empresa/servei tingui presència a internet sense necessitat de penjar tots els productes, sense descripcions, sense fotografies i sense manteniment. 

Tan sols amb el compromís de resposta de 24 hores un cop s’hagi rebut la sol•licitud del possible client buscant un article concret. “No li preguntis a la Siri, pregunta-li a la Montse” és un dels lemes per promocionar aquest assistent virtual amb el qual, la Paeria de Balaguer, diu el paer en cap, pretén donar eines als petits comerciants de la ciutat en aquesta transició digital sense renunciar al tracte directe i personal que no ofereixen les grans plataformes. 

Per la seva banda, la paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, ha destacat que aquesta vol ser una campanya duradora en el temps i que mostri tot el potencial comercial de la ciutat i consolidi la marca Balaguer com a punt de referència comercial a la zona de Ponent.

Per utilitzar l'assistent i trobar qualsevol producte cal entrar al web trobahoabalaguer.cat i registrar-se com a usuari amb el número de telèfon i un correu electrònic, segons explica la mateixa Ester Guarné.

Aquesta i altres mesures per reactivar el teixit empresarial, comercial i de serveis de la ciutat, com la injecció de 100.000€ per a les petites empreses, surt de la partida destinada a la Fira Q que va ser cancel•lada el passat mes d’abril a causa de la Covid-19.

Actualment, el web trobahoabalaguer.cat compta amb un total de 220 empreses i establiments. Aquelles que encara no s'hi hagin donat d'alta ho poden fer registrant-se prèviament al Directori empresarial i de serveis que hi ha la web balaguer.cat.

Aquesta campanya s’havia de presentar el passat dissabte dia 4 en el marc de la celebració la festa del comerç 'SOM COMERÇ - VINE AL COMERÇ DE BALAGUER' i que va quedar ajornada en coherència amb la declaració de confinament del Segrià. La Paeria i les associacions de comerciants de Balaguer busquen nova data per celebrar la Festa.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt