Divendres 07 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

10-07-2020

El paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, fa una crida a la prudència i a tenir consciència que la situació no està superada, davant del repunt de casos de covid-19 a la ciutat. Demana 'seny, responsabilitat i visió col·lectiva'.

Balaguer ha registrat des de principis de la pandèmia un total de 207 casos de covid-19, segons dades del Departament de Salut. Durant el període de confinament els positius van baixar però, ara, des de principis de juliol hi ha hagut un repunt de persones positives amb un total de 18 casos nous durant l'última setmana.

El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, que no ha especificat cap xifra, sí que ha reconegut aquest increment des que va acabar el confinament i ha manifestat que cal ser pudents i tenir consciència que la situació no està superada. Tot i això, diu que les dades no són preocupants ni alarmants des del punt de vista mèdic, ja que majoritàriament els casos no s'han donat entre persones de risc. Segons el paer en cap, des que va acabar l'estat d'alarma "s'ha abaixat una mica la guàrdia en algunes coses, hi ha hagut alguna festa i això ha permès la transmissió comunitària".

A dia d'avui, segons ha explicat el mateix paer en cap a Ràdio Balaguer, es continuen donant nous casos de covi-19 entre la població balaguerina, sobretot entre gent jove per la qual cosa, diu, cal extremar les mesures de protecció, sobretot les persones que més es mouen i que fan més vida social.

Pel que fa als actes i activitats organitzats per la Paeria, Vidal ha dit que no tenen previst suspendre'n cap i que la ciutadania en pot gaudir amb tota tranquil•litat, ja que en tots els casos es compleixen de forma rigorosa les mesures de seguretat i protecció establertes per les autoritats sanitàries, precisament per evitar la propagació del coronavirus.

Tot i la situació actual, des de la Paeria de Balaguer fan una crida a la calma i  demanen seny, responsabilitat i visió col•lectiva.

L'increment de casos al Segrià, asseguren des del govern municipal, exigeix a les comarques veïnes un grau més elevat de precaució per no tornar a col•lapsar el sistema sanitari. Cal en aquest sentit evitar conductes de risc per tal de tallar les cadenes de transmissió i protegir les persones més vulnerables.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt