Divendres 07 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

11-07-2020

La Paeria de Balaguer mantindrà els torns a les piscines municipals per respecte a la situació actual, en que s'han incrementat el nombre de brots. Els torns es mantindran uns dies més a l'espera de l'evolució de la situació. 

La Paeria de Balaguer mantindrà els torns a les piscines municipals per respecte a la situació actual, en que s'han incrementat el nombre de brots.


Tot i que des de l'àrea d'Esports, que és l'encarregada de la gestió d'aquests equipaments, s'havia valorat la possibilitat de retirar els torns d'accés a les piscines municipals, donada la poca afluència registrada en els primers dies de funcionament d'aquests equipaments, l'increment de brots de coronavirus, així com el respecte per la situació que s'està vivint a la comarca veïna del Segrià, han fet ajornar la decisió. 

Des de la paeria, però, es continua convidant a la ciutadania a gaudir de les piscines així com de la resta d'activitats previstes per aquest estiu a la ciutat perquè, en tots els casos s'estan complint totes les normes de seguretat i protecció establertes per evitar la propagació de la pandèmia.

Recordem que per aquesta temporada de bany, i tenint en comptes les mesures de seguretat decretades a causa del coronavirus, es va optar per delimitar tres franges horàries durant el dia. La primera està destinada als participants de les estades d'estiu, que poden gaudir de la piscina durant els matins i fins a 2/4 de dues del migdia. El segon torn és des de ¾ de 2 a les 5 de la tarda i el tercer de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre. 

Els dissabtes diumenges i festius, en no haver-hi casals ni campus, s'han disposat únicament dos torns. Un primer des de 2/4 de 12 del migdia a les 5 de la tarda i un segon des de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre. 

En cas d'eliminar-se finalment els torns, sí que, almenys durant el que queda de juliol, es mantindria l'horari de matí, fins a 2/4 de dues, pels nens i nenes de les estades.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt