Divendres 07 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-07-2020

Queda ajornat per la pluja l’acte previst aquest dilluns d'agraïment als voluntaris i cosidores que durant el confinament van fer tasques per ajudar la ciutadania. Es trasllada al proper dimecres dia 15 a 20:30 a la plaça Comtes d’Urgell

La Paeria de Balaguer ha ajornat al proper dimecres l’acte d'agraïment als voluntaris i voluntàries que durant el confinament van fer tasques per ajudar la ciutadania més vulnerable i també als que van confeccionar material per subministrar als professionals sanitaris. L’acte estava previst aquest dilluns a les 20:30h però la pluja caiguda minuts abans de l’inici ha obligat a suspendre´l.

 

L’acte d’agraïment està dedicat a les 60 cosidores i 30 voluntaris i voluntàries que formaven part de la Xarxa de Voluntariats. Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer el paer d'Afers Socials, Kevin Bruque, que també ens ha comentat que calia fer un reconeixement a totes aquelles persones que des del minut 0 del confinament es van oferir per ajudar les persones més vulnerables o amb necessitats de Balaguer.

Pel que fa a la Xarxa de Voluntariats, Kevin Bruque ha explicat que fins a principis de juliol s'han fet un total de 210 serveis, la majoria d'ells centrats sobretot en el subministrament d'aliments i el passeig de mascotes a les persones grans que viuen soles.

Ara ja són molts els voluntaris que treballen i per aquest motiu des de la Paeria es plantegen suspendre temporalment l'activitat de la Xarxa de Voluntariats en relació a la pandèmia tot i que no es descarta reactivar-la posteriorment per prestar altres tipus de serveis com, per exemple, donar suport al banc d'aliments o fer tasques de neteja a la ciutat.

L'acte de reconeixement als voluntaris tindrà lloc ara el dimecres dia 15 de juliol  a les 20.30 h a la plaça Comtes d'Urgell, davant del Museu de la Noguera, i consistirà en l'entrega d'un detall per part de la Paeria a totes les persones voluntàries per agrair-los el seu esforç a més dels parlaments de les autoritats locals.

 

Per a la realització de l'acte se seguiran totes les mesures de seguretat i protecció establertes per evitar contagis de covid-19.

 

Recordem que també la Paeria té previst fer un acte d'homenatge a tots aquells ciutadans de Balaguer que han perdut la vida durant la pandèmia del coronavirus amb una cerimònia el 26 de juliol.

 

L'acte ha de servir per acomiadar aquestes persones de la forma tradicional que es fa aquí, després que les restriccions de seguretat ho impedissin. Segons Vidal, cal fer aquest homenatge a les persones que han traspassat, tant les que han mort de covid-19 com les que no, ja que en cap dels casos les famílies han pogut rebre el suport social al qual estem acostumats al nostre país.

Ràdio Balaguer

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt