Divendres 07 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

13-07-2020

Balaguer acollirÓ el dia 25 d'aquest mes l'˙nic concert del cicle Juliol de M˙sica i Poesia. L'escenari serÓ lĺexterior del monestir de les Franqueses amb un concert de cant lÝric i recital poŔtic 'El juliol mira enlaire!'

La programació del Juliol de Música i Poesia d'enguany es redueix pel coronavirus a un únic concert. La cita serà el dissabte 25 de juliol a l’exterior del monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses. Aquest dilluns s'ha fet la presentació oficial del 9è cicle del Juliol de Música i Poesia, un acte en què han participat el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal; el paer de cultura, Arnau Torrente; i els membres del Col·lectiu Bada-Pas, Mireia Prats, Enric Arquimbau, Jordi Alsina i Jordi Blancafort

El paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, explica que des de la Paeria de Balaguer valoren l'esforç i l'adaptació de realitzar una activitat cultural en aquesta situació sanitària. A més, afirma que hi ha una extrema seguretat en tots els actes que s'organitzen ja que aquests compleixen les normatives, diu també que no hi ha perill de contagi i anima als balaguerins i balaguerines a assistir-hi.

Mireia Prats, membre del Col·lectiu Bada pas, ha explicat com s'han adaptat a la situació sanitària ajornant la programació d’enguany del Juliol de Música i Poesia de Balaguer tal com estava prevista traslladant-la al 2021 i oferint un únic concert a l’aire lliure.

El concert es durà a terme el dissabte 25 de juliol a les 21 h i els intèrprets i artistes que donaran veu i so a aquesta 9a edició seran: la mezzosoprano Marta Infante, el baríton Javier Lázaro, la pianista Marta Mesalles i els actors Carme Sansa i Enric Arquimbau; tots ells amb vincles a Lleida, la Noguera o, fins i tot, Balaguer.

L'actor Enric Arquimbau ha expressat que en l'espectacle, que commemora Beethoven i Josep Carner, dos gegants de la música i la poesia, s’interpretaran algunes de les obres. La vetllada conclourà amb un recital líric i més poesia, en un cant a l’amor, la vida i la superació. Tot plegat pensat perquè sigui un espectacle alegre i festiu que generi esperança i il·lusió.

Jordi Alsina, membre del Col·lectiu Bada pas, ha exposat les mesures de seguretat que s'adoptaran. El concert se celebrarà a l’exterior del Monestir de Santa Maria de les Franqueses, respectant les mesures de seguretat sanitàries.

L'obertura de les portes serà a les 20.15 h per facilitar un accés controlat i segur.

El preu del concert és de 10€ i els menors de 12 anys tenen l'entrada gratuïta. Us recomanem comprar les entrades anticipadament a Balaguer a l'Estanc SanAgustin, la Copisteria Manhattan o l’Arlequí. Per més informació i reserva anticipada podeu accedir a  www.julioldemusicaipoesia.cat. Es poden reservar les entrades fins el 25 de juliol a les 14.00 h.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt