Divendres 14 d'Agost
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-07-2020

Neix el Club Voleibol Balaguer, un projecte esportiu i social femení, que pretén que totes les nenes i noies i les seves famílies de Balaguer i comarca puguin gaudir i créixer esportivament i personalment.

La capital de la Noguera comptarà la temporada que ve amb el nou Club Voleibol Balaguer. Es tracta d’un projecte esportiu i social femení, que pretén que totes les nenes i noies i les seves famílies de Balaguer i comarca puguin gaudir i créixer esportivament i personalment. La voluntat del club és potenciar la confiança i la personalitat de totes les jugadores.

 

Ahir 14 de juliol a les 19h, es va realitzat la presentació oficial del Club Voleibol Balaguer, en la qual van assistir el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, la paera de l’àrea d’Esports de la Paeria de Balaguer, Gemma Vilarasau, el tècnic d’Esports, Albert Marvà i els membres de la presidència del club, Clara Adsuar i Francesc Piqué.

 

Des de la Paeria han comunicat que el nou projecte femení és una iniciativa interessant que ajudarà a ampliar el ventall d'activitats esportives a Balaguer.

 

Els representants han explicat que l’entitat, recentment creada, està oberta a totes les noies nascudes abans del 2014 que estiguin interessades a jugar a voleibol, també han fet una crida i animen a les noies a inscriure-s'hi per aprendre, jugar, competir i viure experiències juntes. Totes les interessades poden enviar un missatge al correu: clubvoleibolbalaguer@gmail.com

 

Clara Adsuar, membre de la presidència del Club, ha explicat com ha nascut el nou projecte esportiu i com serà el funcionament d'aquest en un futur. Actualment, ja són 25 les esportistes interessades que s’han posat en contacte amb el club. Els entrenaments seran en horari no lectiu a partir del setembre, en diferents franges horàries al pavelló Inpacsa.

 

Francesc Piqué, membre de la presidència del Club, ha informat sobre una futura jornada de portes obertes. A més, ha comentat la importància que el voleibol arribi a les famílies i ha explicat què farà el Club per motivar i educar les famílies.

 

El Voleibol és un esport formatiu que desenvolupa l’agilitat, la coordinació i la força, a la vegada que permet un intens treball en equip. A més, és interessant remarcar que té una fàcil adaptabilitat a les mesures establertes actualment, ja que es pot evitar el contacte entre jugadores.

 

Cada jugadora té una personalitat pròpia! Al Club Voleibol Balaguer es treballarà perquè sumant els esforços de totes s’arribi molt lluny!

 

El Club Voleibol Balaguer compta amb el suport de la Paeria de Balaguer, el Consell Comarcal de la Noguera i la Federació Catalana de Voleibol.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt