Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

05-08-2020

El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia, algunes de les quals tenen membres a l'atur o estan en un ERTO.

El grup del PSC a la Paeria de Balaguer reclama un pla de suport per a les famílies amb necessitats a causa de la pandèmia. Segons ha explicat el regidor Carlos Garcia en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer, hi ha persones que a causa de la covid-19 s'han quedat sense feina i estan en un ERTO. Segons el mateix Garcia,  si bé és cert que l'equip de govern ha fet un esforç per ajudar el teixit econòmic aprovant un pla de suport dotat amb 100.000 euros, "aquest no és suficient i cal pensar també en ajudes socials". És per això, ha dit el regidor socialista, que no van donar un vot afirmatiu al pressupost. El PSC es va acabar abstenint.

Pel que fa al pressupost, Garcia també ha dit que si bé les inversions són necessàries i ajuden a reactivar l'economia, algunes s'haurien de repensar. En aquest sentit, des del PSC no veuen necessari un alberg juvenil a la zona del Molí de l'Esquerrà. Segons Garcia, un equipament com aquest acabarà suposant una despesa considerable per la Paeria alhora que farà la competència al sector privat.

En un altre ordre de coses, el regidor del PSC també s'ha mostra contundent a l'hora d'afirmar que no els agrada gens que l'equip de govern plantegi un canvi de normes subsidiàries per permetre transformar la pista oberta que hi ha al barri del Secà en un pavelló poliesportiu tancat. Segons Carlos Garcia, amb aquest canvi es perdrà un equipament obert i públic amb la qual cosa els veïns de la zona perdran també qualitat de vida. 

Carlos Garcia també ha lamentat que en el darrer ple municipal no s'aprovés la moció presentada per la CUP per acabar amb la bretxa digital socio-econòmica a Balaguer.


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt