Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-08-2020

A partir d'aquest dijous ja es poden demanar les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria per reactivar els sectors econòmics més castigats per la pandèmia del coronavirus.

A partir d'aquest dijous 6 d'agost, i fins el dia 19, les empreses, comerços o autònoms afectats per la covid-19 poden presentar la sol•licitud per accedir a les ajudes del Pla de Suport aprovat per la Paeria de Balaguer a mitjans de juny.

Així ho ha confirmat a Ràdio Balaguer la paera de Promoció Econòmica, Ester Guarné, que també ha recordat que els ajuts podran servir, per exemple, "per pagar lloguers, quotes d'inversió, o les quotes, dels autònoms". 

El pla, dotat amb 100.000 euros, vol ajudar a les petites i mitjanes empreses que han vist perjudicat el seu negoci, ja sigui perquè van haver de tancar i, per tant, van aturar la seva activitat o perquè quan van reobrir ho van fer amb restriccions. Els beneficiaris rebran una quantitat màxima de 1.000 euros i segons la mateixa Ester Guarné es tracta de donar una ajuda directa per garantir la continuïtat de l'activitat. 

Les empreses que es podran beneficiar de les ajudes d'aquest pla de suport són aquelles que hagin patit una caiguda del 50 % de la seva activitat i que facturin un màxim de 150.000 euros anuals. Ho ha recordat la mateixa Ester Guarné. 

El termini per a la resolució i notificació de concessió dels ajuts serà d’un mes comptat des de l’endemà de la data de presentació de la sol•licitud i l’import de l’ajut s’abonarà en un únic pagament, en el termini de 10 dies a comptar de l’endemà de la resolució de l'expedient. 

Les sol•licituds s'han de presentar de forma telemàtica omplint el formulari que es pot trobar a la web de la Paeria

L'aprovació definitiva de les Bases reguladores per a la concessió d’ajuts de reactivació econòmica dirigides a empreses afectades per la COVID-19 va sortir publicada al BOP el  divendres dia 24 de juliol i aquesta setmana s’ha publicat la convocatòria.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt