Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

06-08-2020

El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

El grup municipal de Junts per Balaguer acusa l'equip de govern de no fer un bon control de la despesa i haver d'apujar impostos i anar a crèdit per tirar projectes endavant.

Són declaracions del regidor Guifré Ricart aquest matí en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer, on ha assegurat que des de l'any 2016 l'equip de govern d'ERC ha incrementat el capítol de personal en 1,2 milions d'euros i la despesa en 1,4 milions. 

Per aquest motiu, Junts per Balaguer no va votar a favor del pressupost del 2020 aprovat de forma inicial en el ple ordinari el mes de juliol. Tampoc, però, hi van votar a favor. El grup de Junts per Balaguer es va abstenir tenint en compte el Pla de Suport previst per al teixit econòmic de la ciutat però també, igual que la resta de grups de l'oposició, des d'aquesta formació reclamen que l'equip de govern treballi per confeccionar un pla d'ajudes socials per a aquelles famílies amb situació de vulnerabilitat a causa de la pandèmia.

En un altre ordre de coses, Junts per Balaguer també ha acusat l'equip de govern de no fer cap gestió per intentar fer una permuta amb els propietaris de l'edifici industrial que hi ha al costat del col•legi La Noguera i transformar aquest espai en el pavelló poliesportiu tancat que l'equip de govern vol habilitar a la pista oberta actual. 

Guifré Ricart també ha lamentat que l'equip de govern rebutgés la moció presentada per la CUP en el ple del mes passat per acabar amb la bretxa digital socio-econòmica a Balaguer.


 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt