Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-08-2020

La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus sempre que 'el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important'

La Paeria de Balaguer no descarta una línia d'ajudes socials per a les persones amb necessitats a causa de la pandèmia del coronavirus. És una de les demandes que recentment han fet els grups de l'oposició. Ho van reclamar en el darrer ple municipal i també aquesta setmana en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.

Al respecte, el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, ha manifestat també en el programa Actualitat Plural que no exclouen aquesta possibilitat tot i que ha remarcat que establiran una línia i unes bases per accedir a determinats ajuts sempre que "el volum de gent que se'n pugui beneficiar sigui suficientment important".

Pel que fa a la moció presentada per la CUP per acabar amb la bretxa digital socio-econòmica a Balaguer i que l'equip de govern d'ERC, amb majoria absoluta, va rebutjar, Jordi Ignasi Vidal, ha dit avui que no podien donar suport a un conjunt de "barbaritats". El paer en cap també ha reiterat que entregar un ordinador a l'alumnat que no en disposa no és la solució per acabar amb el fracàs escolar. En aquest sentit ha dit que hi ha un problema afegit a la manca de material i que cal que les famílies s'impliquin en l'ensenyament dels seus fills.

En relació al poliesportiu que l'equip de govern preveu fer al barri del Secà, el paer en cap ha dit que el fet que el vulguin situar a la zona de la pista oberta que hi ha actualment en aquest barri millorarà la qualitat de vida dels veïns del  Secà. Entre altres coses, diu el paer, perquè s'acabarà amb certs usos que hi ha a partir d'unes determinades hores en aquesta pista.

Des de l'oposició critiquen que es transformi la pista en un pavelló tancat,  asseguren que es perdrà un equipament obert i públic on tothom hi pot anar i proposen fer el pavelló a l'edifici industrial que hi ha al costat del col·legi La Noguera. Des de l'equip de govern descarten aquesta possibilitat i el paer en cap assegura que hi ha alternatives perquè hi continuï havent una pista en aquest barri de Balaguer. Per exemple, assenyala, habilitar-la a la teulada del pavelló poliesportiu o reaprofitar un altre espai.

 

 

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt