Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-08-2020

L'Associació de Comerciants de Balaguer ACB ha celebrat aquest divendres la 26a edició del Mercat de les Rebaixes. S'està fent aquest matí al Passeig de l'Estació. 

El Mercat, degut a la situació actual, ha vist reduït el seu nombre de parades fins una vintena, i també com a mesura excepcional, ha vist reduït el seu horari de 9 del matí a 3 de la tarda. 

També a causa de la pandèmia hi ha hagut canvis, com la distribució dels productes a les parades, que han classificat molt bé els diferents productes perquè els clients no hagin de remenar i tocar-los tant. 

També a causa de la pandèmia i per garantir la seguretat i respectant les normes i mesures de prevenció requerides en aquests moments, el mercat ha espaiat les seves parades i hi ha zones del Passeig on les parades estan a la calçada, concretament des de l'encreuament amb el carrer Sant Lluís i fins a l'encreuament amb el carrer Doctor Fleming.

Pel que fa al nombre de clients, la bona meteorologia ha fet que des de primera hora del matí s'hagi pogut comptar amb els primers compradors, que segons ha explicat a aquesta emissora Sandra Adelantado, de la botiga Crash men&women, han estat molt respectuosos amb les mesures de seguretat, tot i que no han estat tant nombrosos com en altres edicions. 

El Mercat de les Rebaixes d’estiu al Passeig de l'Estació és un mercat ja  molt consolidat on els clients hi poden trobar diferents productes com roba home-dona-nens, calçat, joies, complements, esport, moda per la llar..etc. Totes les parades són botigues de Balaguer, botiguers i amics del barri i un reflex del comerç de proximitat.   


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt