Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

07-08-2020

Finalitza el projecte JoVa a Balaguer amb el reconeixement als joves participants que han netejat els  grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel·la de l'avinguda Pere III.

Aquest divendres ha finalitzat el projecte JOVA a la ciutat de Balaguer en el qual aquest any han participat un total de 10 joves que han fet durant dues setmanes tasques de neteja dels grafits que hi ha als murs del marge esquerra del riu Segre propers a la passarel•la de l'avinguda Pere III. 

Així ho ha explicat a Ràdio Balaguer, el tècnic de l'àrea de Joventut, Francesc Almira, que fa una valoració molt positiva del projecte d'enguany per la tasca que han fet les participants però també perquè s'ha aconseguit que prenguin consciència que cal respectar els espais públics de la ciutat. 

També el paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha valorat de forma molt satisfactòria el projecte d'enguany, del qual ha destacat que aquest 2020 s'ha fet una feina molt més visible que en altres edicions i agraït a les participants la seva feina.

Una de les voluntàries que ha treballat en la neteja dels murs del riu, Ariadna Solans ha explicat perquè va decidir sumar-se a aquesta iniciativa, per tenir els matins ocupats, diu, i per solidaritat amb la ciutat.

A la comarca de la Noguera són una setantena de joves de 8 municipis de la Noguera els que prenen part d’aquest projecte comarcal, que consisteix a oferir al jovent la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’època estival per millorar espais del seu municipi a partir de les seves pròpies propostes i les necessitats dels seus respectius ajuntaments.

El nombre de municipis participants s'ha reduït respecte a l'any passat a causa de la pandèmia. També a causa del coronavirus aquest any no es podrà fer la sortida final del projecte a Port Aventura. A canvi del desplaçament al parc temàtic, l’Oficina Jove regalarà a cadascun/a dels i les participants uns auriculars sense fil.  

Pel que fa als municipis de la comarca adherits aquest any al JoVa són Algerri, Artesa de Segre, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, la Sentiu de Sió, les Avellanes i Santa Linya, Menàrguens i Torrelameu. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt