Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-08-2020

La Paeria de Balaguer començarà el proper dilluns 17 d'agost l'arranjament d'un nou tram de la vorera del carrer Noguera Pallaresa. S'actuarà en 20 metres lineals en què es canviarà el paviment, la xarxa d'aigua i l'enllumenat públic

La Paeria de Balaguer començarà el proper dilluns, 17 d'agost, l'arranjament d'un nou tram de la vorera del carrer Noguera Pallaresa després que fa unes dies acabessin els treballs de millora del tram d'aquesta via comprès entre el carrer Urgell i el carrer Cadí.

La intenció de la Paeria és actuar ara en el que queda de vorera fins a l'encreuament amb el carrer Sant Crist, uns 70 metres aproximadament. L'actuació, però, s'ha dividit en tres trams i ara s'actuarà en 20 metres lineals, segons ha explicat a Ràdio Balaguer el paer d'Urbanisme, Gerard Torres. Torres també explica els treballs previstos: el canvi del paviment, de la xarxa d'aigua (es canviaran les canonades de fibrociment per unes de polietilè) i de l'enllumenat públic.

L'obra es fa a través del pla d'ocupació Treball i Formació i, segons assenyala el mateix paer, compta amb un pressupost d'uns 4.000 euros.

L'actuació en aquesta via també preveu la col•locació d'alguns arbres. Segons Torres, es deixarà tot preparat perquè es pugui replantar tot l'arbrat que es cregui convenient.

La Paeria confia en poder tenir acabada la millora de tot aquest tram de vorera, fins al carrer Sant Crist, a finals d'any, un cop s'acabarà també aquest pla d'ocupació.

Aquesta és un actuació que, com dèiem, es fa a través del programa Treball i Formació, un programa que té com a objectiu afavorir la contractació de persones en situació d’atur. El programa ocupa aquest any a Balaguer un total de 19 persones que faran treballs de reparació i manteniment d'espais públics urbans; arranjament de la senyalització horitzontal viària, del mobiliari urbà i d'equipaments municipals.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt