Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-09-2020

L'Escola Municipal de Música de Balaguer inicia el curs amb totes les mesures de seguretat. S’ha senyalitzat l’espai i instal·lant mampares. Aquest curs l’escola ha perdut prop de 50 alumnes respecte el curs anterior

L'Escola Municipal de Música de Balaguer inicia aquest dilluns el nou curs amb totes les mesures de seguretat. Segons ha explicat a Ràdio Balaguer la directora de l’escola Rosa Maria Massip aquest curs 2020-2021 han disminuït les matriculacions d’alumnes per la situació actual i comptarà amb prop de 230 alumnes, el curs anterior van ser gairebé 280. Tot i això aquest curs es mantenen les mateixes assignatures. Com a novetat aquest curs s’ofereix una nova metodologia de llenguatge musical ‘’Imusi’ que permetrà seguir els estudis de forma telemàtica.

Pel que fa a la part del protocol que afecta als alumnes, des de l'escola s'han definit algunes normatives, com la que impedeix als familiars accedir al centre. Les famílies es quedaran al carrer i només entraran els professors i alumnes, que en el cas dels més petits, seran acompanyats pels professors, tan a l'entrada com en la sortida del centre. Una altra de les mesures és la reducció del temps de classe per a poder disposar de 5 minuts entre classes i que permetran ventilar les aules i desinfectar les taules i cadires. També serà obligatori que els alumnes portin el seu propi material, instruments ( excepte Piano ), faristols... i dur posada la mascareta en tot moment.

Els últims dies s'han instal•lat mampares divisòries a les classes de veu i cant i s'han marcat unes línies divisòries als passadissos per marcar els sentits de circulació i mantenir millor les distàncies.

Pel que fa al calendari, el centre ha previst dur a terme totes les activitats previstes i per aquest motiu s'han programat els concerts i trobades habituals, a l'espera de que arribat el moment, es defineixi quina és la millor manera de dur-les a terme.

 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt