Dissabte 19 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

14-09-2020

Aquest dilluns ha iniciat la seva activitat l'Escola de Gimnàstica Rítmica de Balaguer, amb classes més limitades, ràtios més reduïdes i horaris més eixamplats per poder netejar l'espai entre cada grup. 

També aquest dilluns inicia la seva activitat l'Escola de Gimnàstica Rítmica de Balaguer i també ho fa amb les mesures sanitàries establertes. Les classes seran més limitades a diferència d'altres anys, amb les ràtios més reduïdes i els horaris més eixamplats per poder netejar l'espai entre cada grup. 

Les competicions de rítmica es preveu que comencin a partir del març i des del club es creu que si el curs funciona bé, aquestes es podran fer encara que sigui sense públic o amb el mínim possible.

Pel que fa a les mesures que s'hauran de seguir durant el curs, l'Escola de Gimnàstica Rítmica de Balaguer, com cada escola o club, ha hagut de redactar un protocol a seguir davant el Covid-19, tot i que entrenar al Pavelló del Molí de l'Esquerrà és un punt a favor, ja que les gimnastes disposen de molt espai.

D’entre les mesures destaquen les entrades més esglaonades, la no utilització dels vestuaris, guardar les distàncies de seguretat, la higiene tant a l'inici com al final de l'entrenament i mantenir una bona ventilació sempre que sigui possible. Destaca també que des del club es treballarà per a que les esportistes estiguin tranquil•les i puguin seguir realitzar l'esport que els motiva.

L’Escola de Gimnàstica Rítmica comptarà enguany amb més de 160 alumnes que podran participar en classes d’iniciació i de base de gimnàstica rítmica, funky i Hip hop. A més, aquest any es vol seguir amb les sessions de 'Hip Hop Premium' destinades a les mares d'alumnes. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt