Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

PÓgina a Facebook PÓgina a Twitter Perfil a InstagramLes ˙ltimes notÝcies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-09-2020

Creu Roja la Noguera ha sensibilitzat durant el darrer mes, des de mitjans d'agost fins al 15 de setembre, un total de 300 joves i pares d'adolescents de la importÓncia de seguir les mesures de prevenciˇ i seguretat per disminuir el risc de contagi de la

Creu Roja la Noguera ha sensibilitzat durant el darrer mes, des de mitjans d'agost fins al 15 de setembre un total de 300 joves i pares d'adolescents de la importància de seguir les mesures de prevenció i seguretat per disminuir el risc de contagi de la covid-19.

La tasca forma part del desplegament, per part de Creu Roja, d’un miler de persones a tot Catalunya, entre voluntàries i treballadores, per dur a terme una acció de sensibilització entre els joves davant la pandèmia durant l'oci nocturn, una tasca que va encarregar a l'entitat el Departament de Presidència de la Generalitat.

Des de Creu Roja la Noguera, que ha repartit més de 300 mascaretes reutilitzables, en fan una valoració molt positiva, segons ha explicat a Ràdio Balaguer Àngel Bueso, director de Creu Roja Joventut a la Noguera i voluntari de l'equip de coordinació del projecte a la província de Lleida. Segons Bueso, per l'actitud receptiva dels joves davant d'aquesta iniciativa i també per la seva sensibilització amb la covid-19. 

El projecte de sensibilització ha fet incidència sobretot en l'ús de la mascareta i en la importància de tallar les cadenes de contactes i relacionar-se sempre amb els mateixos grups d'amics. En aquest sentit, Bueso ha parlat d'una evolució positiva de molts joves, que potser al principi no duien la mascareta però que gràcies a aquesta campanya s'han conscienciat de la importància de dur-la.

A la demarcació de Lleida han estat 20 els agents que fins al 15 de setembre han dut a terme l'acció, 6 d'ells a Balaguer (4 tècnics i 2 voluntaris). A la capital de la Noguera s'ha actuat en zones com el Passeig de l'Estació, l'avinguda Pere III, el Molí de l'Esquerrà i en barris com el Secà i el Firal. 

Una iniciativa molt similar es preveu repetir properament adreçada també al sector més jove de la població. Segons Bueso, ja s'hi està treballant. També Bueso ens ha parlat de la campanya virtual "#CovidSpoiler", una altra campanya de sensibilització sobre la pandèmia adreçda als joves i que ja està en marxa i de la difusió d'altres campanyes que Creu Roja la Noguera fa a través del seu compte d'Instagram.

Es calcula que arreu de Catalunya els 106 equips desplegats per sensibilitzar els joves amb aquessta iniciativa que va acabar aquest dimarts s'haruà arribat a sensibilitzar 95.400 joves.
 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notÝcies

Llic├Ęncia de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt