Dimarts 22 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

16-09-2020

La piscina coberta de Balaguer inicia la temporada amb els habituals cursos, bany lliure... i complint amb totes les mesures de seguretat. Entre altres es limita l'accés a la meitat d'usuaris en espais com els vestidors i als cursos

Aquest dilluns s’ha donat inici a la temporada de bany de la piscina coberta de Balaguer. Fins al proper mes de juny, les instal•lacions de la piscina acolliran novament les activitats de cursos i bany lliure que són les que presenten més interès per a tots els abonats, però també es realitzaran l’aquafitness i el waterpolo. 

Si bé la temporada no presenta canvis substancials a nivell del programa d'activitats aquàtiques, que mantenen els cursos i la modalitat de bany lliure per als usuaris, si que presenta nombroses adaptacions a nivell de mesures de prevenció per la covid-19. 

Les principals afectacions, a part de l'habitual neteja i desinfecció de mans, l'accés limitat a la instal•lació, el distanciament o l'ús de la mascareta, es presenten en les ràtios d'ús, afectant a la capacitat dels cursos, principalment i dels usuaris pel que fa a l'accés a la instal•lació. 

També en aquest sentit es restringeix l'accés als vestidors, on es manté el metre i mig de distància entre usuaris i els tres metres quadrats que requereixen a nivell normatiu i també es redueix al 50% la ràtio pel que fa a cursos i activitats, acollint entre 5 i 6 usuaris, depenent de la modalitat de curs i el nivell, per tal de mantenir també la distància mínima i el màxim d'estabilitat dins del grup. 

Albert Marvà, tècnic d'esports a la Paeria, explica que des de la direcció de la piscina és vol conscienciar als usuaris de les mesures d'higiene que s'estan portant a terme, ja que l'equipament es pot vendre com l'espai més segur de tots, perquè s'estan passant, no només tot el protocol habitual en qualsevol espai, amb neteja de mans, distanciament i mascaretes, sinó que els usuaris fan ús d'un espai de vestidors on contínuament es té accés a sabó i dutxes i a més a més després s'accedeix a un espai que està clorat, i que tal i com s'ha explicat diverses vegades des de Salut i des de diversos estudis, la cloració de l'aigua el que fa és reduir el risc de contagi per virus. 

Marvà ha fet també una crida als possibles usuaris a inscriure's sense por, i a confiar plenament en totes les mesures que s'estan prenent des de l'equipament. 

La piscina comptava la temporada passada amb unes xifres d'ús de més 400 usuaris diaris i amb uns 1.600 inscrits d’arreu de la comarca a més d’unes 5.000 inscripcions en les diferents activitats que ofereix el programa.

Els horaris de la piscina per al bany lliure son de dilluns a divendres de ¾ de 8 del matí a ¾ de 10 de la nit. Els dissabtes de 8 a 2 del matí i de 4 a 8 del vespre. Diumenges l’horari és de 9 a 2. 

L’abonament de temporada (de setembre a juny) és de  217'85 €
L’abonament mensual té un preu de 43'50 €   
I l’abonament de 10 entrades és de 42'45 €

Les inscripcions es podem fer al web de la paeria balaguer.cat, a l’oficina de la piscina coberta, situada al pavelló 1r d’Octubre o al telèfon 973 450 915. 


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt