Dimarts 21 d\'Abril
del 2015
Són les: 11:44


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

30-05-2012

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l'exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec.

 

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l’exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec, patrocinada per l’Obra Social “La Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 

L’exposició exhibeix una selecció de l’Obra Social “La Caixa” dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l’artista i recull les visions de Mariscal, Beeke, Scher i Tanaka, entre altres. 

Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec es divideix en dos àmbits. En el primer, s’hi exposen els cartells contemporanis que fan referència a la suggeridora personalitat de l’artista i a tota la iconografia que l’envolta. En el segon, s’exhibeixen els cartells que es basen en el món de l’espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un excel·lent cronista. 

D’altra banda, també fins demà es pot visitar l’exposició de pintures d’Andrés Saiz a la Fundació Marguerida de Montferrato, al Xalet Gramunt. 
Altres notícies locals

»ERC a Balaguer presenta la seva candidatura al complet per a les pròximes municipals. La llista encapçalada per Jordi Ignasi Vidal i Joan Biscarri aspira a ser l'alternativa a l'actual govern de la ciutat des d'una perspectiva progressista i sobiranista.

»Sobirania i Justícia, juntament amb l’ajuntament de Balaguer, organitza la presentació del llibre “Una hisenda a la catalana” de Joan Iglesias. L’acte tindrà lloc el proper divendres, 24 d’abril, a partir de 2/4 de 8 del vespre a la sala d’actes de l’ajun

»El C.F. Balaguer empata 0 al camp del Sant Ildefons i suma així el sisè partit consecutiu sense perdre.

»El Balaguer Villart Logístic de tennis taula posa de manifest la seva superioritat davant el darrer classificat de la Superdivisió, l’Avilés, a qui s’ha imposat per contundent 4 a 0, en el darrer encontre a la pista balaguerina.

»L’Ajuntament de Balaguer aprova el pressupost del 2015 amb els vots de CiU i ERC i l’oposició de la resta de grups, PSC, PP i IC-V.

»Balaguer ha inaugurat aquest matí les Primeres Jornades d’Arqueologia i Paleontologia de Ponent.

»Maria Àngels Filella presenta avui a Balaguer el seu darrer llibre 'El vel que amaga les Myriams'. És un acte organitzat per l’Associació Dones d’Almatà.

»Avui es presenta a Balaguer el còmic 'La llegenda del Sant Crist' de Jordi Tordera i Ramon Salud. La presentació es fa a la Sala d’Actes de l’ajuntament a les 20.30h.

»Diumenge, a les 11.30h, es presenta a Balaguer el llibre 'Ruta literària de les comarques lleidatanes' de Llorenç Soldevila a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

»L'Escola Vedruna Balaguer guanya la VI Gimcana Lingüística de la Noguera que ha tingut lloc avui, 17 d’abril, al Teatre Municipal de Balaguer.

»El Balaguer es desplaça aquest diumenge al camp del Sant Ildefons. Els balaguerins intentaran mantenir la ratxa positiva de cinc partits sense perdre.

»Lleida i Balaguer acullen les Primeres Jornades d'Arqueologia i Paleontologia de Ponent, els dies 17 i 18 d'abril.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)