Divendres 27 de Maig
del 2016
Són les: 12:17


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

30-05-2012

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l'exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec.

 

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l’exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec, patrocinada per l’Obra Social “La Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 

L’exposició exhibeix una selecció de l’Obra Social “La Caixa” dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l’artista i recull les visions de Mariscal, Beeke, Scher i Tanaka, entre altres. 

Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec es divideix en dos àmbits. En el primer, s’hi exposen els cartells contemporanis que fan referència a la suggeridora personalitat de l’artista i a tota la iconografia que l’envolta. En el segon, s’exhibeixen els cartells que es basen en el món de l’espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un excel·lent cronista. 

D’altra banda, també fins demà es pot visitar l’exposició de pintures d’Andrés Saiz a la Fundació Marguerida de Montferrato, al Xalet Gramunt. 
Altres notícies locals

»L’ajuntament de Balaguer començarà a instal•lar les noves marquesines del bus urbà la setmana que ve. En total seran 6 i també es preveu un canvi de ruta respecte al recorregut actual.

»El CEN Balaguer aconsegueix 7 podis en la final de la Lliga Provincial de Natació.

»El ple de l’ajuntament de Balaguer porta demà a aprovació definitiva les ordenances fiscals reguladores de la prestació dels serveis de piscines, activitats lúdiques i d’oci i la del servei públic de transport urbà.

»L’ANC de Balaguer organitza un autocar per assistir diumenge a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona sota el lema “Els drets no se suspenen”. Els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme situada al Museu de la Noguera.

»Més d’un centenar de persones assisteixen a la visita teatralitzada que va organitzar dissabte el Museu de la Noguera en motiu de la Nit dels Museus.

»El CEI de Balaguer organitza una xerrada sobre Màrqueting per a persones emprenedores i Pimes. Tindrà lloc aquest dijous de 18.00 a 20.00 h. Les inscripcions són gratuïtes.

»Ensenyament suprimeix el cicle de Grau mitjà d’Equips i Instal.lacions Electrotècniques per manca d’alumnes a l’Institut Almatà de Balaguer.

»Els alumnes de l'escola i els nois i noies del taller de l’Associació L’Estel de Balaguer porten al Teatre Municipal de Balaguer la representació de 'Un dia al Museu'.

»Nexes Socials inicia una cicle de xerrades sobre cures, envelliment, gènere i dependència

»El C.F. Balaguer guanya al Camp Municipal el Vista Alegre per 3 gols a 2.

»Balaguer convoca la 5a edició dels premis Ziryab de creació musical i literària. El certamen pretén incentivar la producció artística i ampliar el repertori de noves llegendes ambientades a la ciutat i composicions per a conjunts instrumentals infantils.

»Aquest cap de setmana entrarà en funcionament el nou camió de recollida d’escombraries adquirit fa uns mesos per l’Ajuntament de Balaguer. Permetrà optimitzar molt més els horaris dels treballadors, i serà molt més silenciós.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)