Dissabte 13 de Febrer
del 2016
Són les: 3:21


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

30-05-2012

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l'exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec.

 

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l’exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec, patrocinada per l’Obra Social “La Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 

L’exposició exhibeix una selecció de l’Obra Social “La Caixa” dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l’artista i recull les visions de Mariscal, Beeke, Scher i Tanaka, entre altres. 

Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec es divideix en dos àmbits. En el primer, s’hi exposen els cartells contemporanis que fan referència a la suggeridora personalitat de l’artista i a tota la iconografia que l’envolta. En el segon, s’exhibeixen els cartells que es basen en el món de l’espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un excel·lent cronista. 

D’altra banda, també fins demà es pot visitar l’exposició de pintures d’Andrés Saiz a la Fundació Marguerida de Montferrato, al Xalet Gramunt. 
Altres notícies locals

»Balaguer celebrarà dissabte un de les Festes de Carnestoltes més participatives. Hi haurà 14 carrosses i 20 comparses, el doble que l’any passat.

»Balaguer acull la presentació de la Lliga de Mitges de Ponent que engloba les quatre grans mitges de la província, Tàrrega, Mollerussa, Lleida i Balaguer.

»Vuit nedadors del CEN Balaguer participen al Campionat de Catalunya de natació aleví d’hivern. Entre els vuit nedaran 24 proves individuals i 6 relleus.

»Endesa facilita un cabal mínim al Segre per la celebració del Campionat de Catalunya de duatló caiac-cross que tindrà lloc dissabte a Balaguer.

»L’ajuntament de Balaguer portarà aprovació durant aquest mes de febrer el pressupost d’aquest exercici, que puja a una mica més de 15 milions d’euros.

»Amb el concert 'Corrandes amb D.O.: IN VINO VERITAS' la Biblioteca Margarida de Montferrat inicia avui les activitats que ha programat per aquest mes de febrer en el marc del projecte Biblioteques amb DO.

»L’equip sènior masculí del C.B. Balaguer perd amb el C.B. Guinardó per 73 a 78.

» El CEN Balaguer aconsegueix 8 podis en la 3a jornada de la lliga catalana benjamí.

»Els Mossos d'Esquadra alerten d'una estafa a comerciants de Balaguer. Pel que sembla es tracta d'una venda fraudulenta de llibres.

»L'Escola la Noguera de Balaguer visita l'exposició itinerant Energy truck. Es tracta d’una mostra sobre energia, medi ambient i patrimoni industrial que recorrerà 111 municipis de tot l'Estat al llarg del 2016 dins d'un camió amb motor dual.

»200 esportistes amb discapacitat intel·lectual participen en el 25è Campionat territorial de bàsquet organitzat per la Federació ACELL.

»Aquest mes de febrer el projecte Biblioteques amb DO arriba a la biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)