Diumenge 02 d\'Agost
del 2015
Són les: 12:15


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

30-05-2012

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l'exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec.

 

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l’exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec, patrocinada per l’Obra Social “La Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 

L’exposició exhibeix una selecció de l’Obra Social “La Caixa” dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l’artista i recull les visions de Mariscal, Beeke, Scher i Tanaka, entre altres. 

Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec es divideix en dos àmbits. En el primer, s’hi exposen els cartells contemporanis que fan referència a la suggeridora personalitat de l’artista i a tota la iconografia que l’envolta. En el segon, s’exhibeixen els cartells que es basen en el món de l’espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un excel·lent cronista. 

D’altra banda, també fins demà es pot visitar l’exposició de pintures d’Andrés Saiz a la Fundació Marguerida de Montferrato, al Xalet Gramunt. 
Altres notícies locals

»Un arbre caigut va provocar ahir a la nit un tall de transit de més de 4 hores a la carretera C12 en el tram compres entre la sortida de Balaguer i la rotonda en direcció a Àger.

»L'Associació JovesBLG ha organitzat per aquest dissabte la primera edició de la Gimcana Olímpica. Aquesta activitat lúdico-esportiva constarà de 5 proves per equips, cadascuna d'un esport diferent.

»Stromboli Jazz Band actuarà demà dissabte al Castell Formós de Balaguer, en el marc del 26e Cicle de Música als Castells.

»El Ple de l'Ajuntament de Balaguer portarà avui a aprovació entre altres les dates de les festes locals pel 2016, la declaració d'especial interès culturals diferents obres i una moció per donar suport al Correllengua.

»Aquesta nit tindrà lloc al Parc de la Transsegre una nova actuació dins del cicle de concerts 'Amb la gespa al cul', amb el directe del grup osonenc Flipats.

»El Govern distingeix els 550 estudiants que van obtenir un ‘excel•lent’ a les Proves d'Accés a la Universitat 2015, en les que la Balaguerina Júlia Montoliu, va obtenir la nota més alta de la província de Lleida.

»Aquest dimecres a les 10 de la nit tindrà lloc una nova sessió del Cicle de Monòlegs a Balaguer. Avui el monòleg anirà a càrrec d’Eva Cabezas i serà presentat pel monologuista balaguerí, Joan Nieto.

»La corredora Balaguerina Toni Hermoso, del club Maratonians del Segre, queda segona en la cursa ‘Nectarina Atlètica Fruits de Ponent’, celebrada aquest passat diumenge a Alcarràs.

»Avui dimarts a les 8 del vespre tindrà lloc al Museu de La Noguera la conferència 'Els cementiris medievals de Balaguer. Les excavacions a Santa Maria d'Almatà i església de Sant Domènec de 2014 i 2015'.

»El Club Futbol Balaguer va iniciar ahir dilluns els entrenaments de pretemporada al Municipal, sota les ordres de Jordi Cortés, que torna al Club com a tècnic, després de quatre temporades.

»Pere Barbosa del Club Natació Balaguer aconsegueix dos vuitenes posicions en el Campionat de Catalunya de Natació Júnior. El Club també va aconseguir millorar 8 rècords d'edats i 2 absoluts del Club.

»Aquest vespre, a partir de dos quarts de 9, el primer equip del C.F. Balaguer comença una nova pretemporada, sota les ordres del tècnic Jordi Cortés.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)