Dijous 29 de Setembre
del 2016
Són les: 06:58


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google Plus

Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

30-05-2012

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l'exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec.

 

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l’exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec, patrocinada per l’Obra Social “La Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 

L’exposició exhibeix una selecció de l’Obra Social “La Caixa” dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l’artista i recull les visions de Mariscal, Beeke, Scher i Tanaka, entre altres. 

Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec es divideix en dos àmbits. En el primer, s’hi exposen els cartells contemporanis que fan referència a la suggeridora personalitat de l’artista i a tota la iconografia que l’envolta. En el segon, s’exhibeixen els cartells que es basen en el món de l’espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un excel·lent cronista. 

D’altra banda, també fins demà es pot visitar l’exposició de pintures d’Andrés Saiz a la Fundació Marguerida de Montferrato, al Xalet Gramunt. 
Altres notícies locals

»El ple de l'ajuntament de Balaguer porta demà a aprovació deixar sense efecte l'adjudicació a l'empresa Iniciatives Turístiques de la Noguera, SL, de la cessió de l'edifici del Molí de l'Esquerrà per a l'adequació i explotació com a alberg de joventut.

»Aquest divendres finalitza el termini per presentar les obres i composicions de la cinquena edició dels premis Ziryab de creació musical i literària.

»Balaguer acollirà el proper 9 d'octubre un campionat internacional de Kick Boxing Muay Thai.

»Bons resultats del CEN Balaguer en la 89a Travessia al Port de Barcelona.

»L’actor Joan Pera amb l’Avar donarà el tret de sortida de la programació teatral a Balaguer el dia 9 d’octubre. El florido pensil...nenes; Laripopins i Caiguts del cel completaran el cicle de tardor, un cicle que també inclou monòlegs i concerts

»L’ajuntament de Balaguer clausura la grada del camp d’Esports a instàncies de Salut. L’actual coberta porta amiant i el seu ús està prohibit

»El tenista de Balaguer, Antonio Carreño, es proclama subcampió de Catalunya de tennis en la categoria de més grans de 75 anys

»Balaguer continua avui avaluant els danys ocasionats per la pluja del passat divendres. La plaça del Mercadal i el seu entorn són les zones mes afectades i, entre els equipaments, un dels més danyats és la piscina coberta, que estarà tancada uns dies.

»Unes 40 associacions de Balaguer donen a conèixer les activitats i projectes que porten a terme durant tot l’any en el marc de la 16ª Fira d’Entitats.

»El coreà Don Yong Noh guanya el 8è Concurs Internacional de Cant Líric "Germans Pla, Ciutat de Balaguer" que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la capital de la Noguera.

»El Museu de la Noguera inaugura l'exposició "Cinisme, indignació, crit, misèria, mort", una mostra formada per fotografies d'Antoni Vidal i pintures de Josep M. Llobet que es pot visitar fins el 23 d’octubre.

»El C.F. Balaguer supera el Rubí i es manté líder en solitari de Primera Catalana. L’equip barceloní només va inquietar els homes de Jordi Cortés al final de l’encontre.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)