Divendres 06 de Maig
del 2016
Són les: 11:16


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

30-05-2012

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l'exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec.

 

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l’exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec, patrocinada per l’Obra Social “La Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 

L’exposició exhibeix una selecció de l’Obra Social “La Caixa” dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l’artista i recull les visions de Mariscal, Beeke, Scher i Tanaka, entre altres. 

Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec es divideix en dos àmbits. En el primer, s’hi exposen els cartells contemporanis que fan referència a la suggeridora personalitat de l’artista i a tota la iconografia que l’envolta. En el segon, s’exhibeixen els cartells que es basen en el món de l’espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un excel·lent cronista. 

D’altra banda, també fins demà es pot visitar l’exposició de pintures d’Andrés Saiz a la Fundació Marguerida de Montferrato, al Xalet Gramunt. 
Altres notícies locals

»El conseller Santi Vila presideix la constitució de la Xarxa territorial de Museus de les Terres de Lleida i Aran.

»L'Associació Salut Mental La Noguera realitza una campanya de sensibilització a joves de la comarca. Durant els mesos d’abril i maig l’entitat ha presentat el projecte Descubre a un centenar d'alumnes de batxillerat i a professors.

»El Balaguer Villart Logístic de tennis taula s’emporta l’or en el Campionat d'Espanya Veterà. Yanlan Li es va adjudicar dilluns, per tercer any consecutiu el Campionat d'Espanya Individual Veterà 50 celebrat a Tomares (Sevilla).

»L'ajuntament de Balaguer preveu estalviar prop de 50.000 euros a l’any en consum energètic gràcies a mesures com la renovació de l’enllumenat públic, la substitució de quadres elèctrics o la reducció de potència.

»Científics internacionals porten a terme mesuraments a Balaguer per analitzar la qualitat del cel, ja que el municipi està molt proper a la zona de la serra del Montsec, el cel de la qual compta amb la certificació Reserva Starlight.

»L’equip sènior masculí del C.B. Balaguer guanya el Nou Esplugues per 78 a 57, un triomf importantíssim que els situa, de moment, fora de la zona de descens directe.

»Fins al 13 de juny es poden fer les inscripcions per participar en una nova edició del Campus Robert Martínez, que es farà a Naut Aran.

»El CEI de Balaguer acollirà el 17 de maig una xerrada sobre Xarxes Socials – Community Manager. És una de les primeres activitats formatives que fa el Viver d’Empreses adreçada als emprenedors i comerciants.

»Balaguer tanca amb èxit Fira Q, el certamen que la ciutat ha celebrat aquest cap de setmana amb l’objectiu de potenciar els principals sectors econòmics del municipi. Des de l’Ajuntament no descarten ampliar el recinte firal l’any que ve.

»Balaguer acollirà el proper divendres la Trobada general de les Aules d’Extensió Universitària de la UdL 2016.

»La Biblioteca Margarida de Montferrat començarà les activitats previstes per aquest mes de maig el proper dissabte amb l’hora del conte per a nadons 'Qui viu aquí?' a càrrec de Sandra Rossi. L’activitat s'emmarca dins el projecte Educar i Família.

»El C.F. Balaguer guanya de forma contundent al Jesús i Maria per 4 a 1 i es manté en el quart lloc de la taula molt a prop de l’ascens.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)