Dimarts 25 d\'Octubre
del 2016
Són les: 05:04


logoTroba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google Plus

Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

30-05-2012

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l'exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec.

 

Fins demà es pot veure al Museu de la Noguera l’exposició Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec, patrocinada per l’Obra Social “La Caixa” amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer. 

L’exposició exhibeix una selecció de l’Obra Social “La Caixa” dels 100 cartells creats el 2001 amb motiu del centenari de la mort de l’artista i recull les visions de Mariscal, Beeke, Scher i Tanaka, entre altres. 

Dissenyadors per a un mite. Homenatge a Toulouse-Lautrec es divideix en dos àmbits. En el primer, s’hi exposen els cartells contemporanis que fan referència a la suggeridora personalitat de l’artista i a tota la iconografia que l’envolta. En el segon, s’exhibeixen els cartells que es basen en el món de l’espectacle i la nit parisenca, dels quals Toulouse-Lautrec va ser un excel·lent cronista. 

D’altra banda, també fins demà es pot visitar l’exposició de pintures d’Andrés Saiz a la Fundació Marguerida de Montferrato, al Xalet Gramunt. 
Altres notícies locals

»Avui comença la campanya de vacunació contra la grip. L’objectiu d’aquest any és millorar la cobertura de vacunació en persones amb problemes de salut crònics i entre els professionals de la salut.

»Tanca amb èxit la 9a Fira d'Almentació i Salut de Balaguer que un any més ha comptat amb ponents de gran prestigi, que han fet difusió de les teràpies naturals i dels beneficis dels hàbits alimentaris de la cuina de temporada i de proximitat.

»Balaguer participarà aquest dijous en el projecte 'Construïm Un nou país amb valors', una iniciativa d'anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya que té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

»El C.F. Balaguer guanya el Vista Alegre per 3-2 i es manté com a líder invicte del Grup II de Primera Catalana, tot i que amb els mateixos punts que l’EFAC Almacelles.

»Balaguer instal·la reductors de velocitat al Passeig de l’Estació. És una de les mesures que l’ajuntament ha començat a adoptar per evitar la circulació a gran velocitat d'alguns vehicles.

»Balaguer celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Fira d’Alimentació i Salut que, un any més, comptarà amb una gran quantitat de conferències, activitats i un mercat de la terra amb més de 80 parades.

»La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer organitza un taller sobre el funcionament dels telèfons mòbils adreçat a majors de 55 anys.

»Balaguer celebrarà la 2a edició dels Espenyats en el marc de les Festes del Sant Crist. Es tracta d’una jornada lúdica i festiva adreçada a la gent jove i no tan jove de la ciutat agrupada en colles.

»El C.F. Balaguer rep aquest diumenge la visita del Vista Alegre, un dels equips forts de la competició, actualment situat a la part alta de la taula, al 4 quart lloc de la classificació.

»500 corredors participaran diumenge en la 19ª edició de l’Ermitanyos, una prova ciclista de caràcter no competitiu que recorre tres ermites de la comarca, Cérvoles, Montalegre i Sant Jordi

»El diumenge 6 de novembre Balaguer celebrarà una nova edició de la Cursa del Sant Crist 2016, organitzada pel Club Runner's Balaguer.

»Aquest cap de setmana tindrà lloc a Balaguer l'activitat anomenada 'PoniTour', una iniciativa itinerant per diferents municipis de Catalunya que té per objectiu difondre els beneficis de la llet d'euga.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)