Diumenge 07 de Febrer
del 2016
Són les: 22:27


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.




Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google Plus



Voluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

L'Institut Almatà de Balaguer lliura les orles als alumnes d'estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis.

 

El passar 25 de maig  es va celebrar a l’IES Almatà l’acte de lliurament d’Orles a aquells alumnes d’estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis: Batxillerat, CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM d’Atenció Sociosanitària, CFGS d’Administració i Finances, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i CFGS d’Educació Infantil. 

Les orles van ser lliurades per la directora de l’Institut,  Mireia Roca; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; i la consellera del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell. 

Abans de cloure l’acte, els alumnes de Cicles Formatius i els de Batxillerat van llegir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 




Altres notícies locals

»Aquest mes de febrer el projecte Biblioteques amb DO arriba a la biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer.

»L'Associació de Comerciants Balaguer 2021 ha celebrat aquest matí la XXI edició del Mercat de les Rebaixes al Passeig de l’Estació. Hi ha participat més d’una vintena de comerciants.

»La Sucrera de Menàrguens porta aquest diumenge al Teatre Municipal de Balaguer la representació de TOC, TOC en beneficis de Mans Unides.

»La Mitja Marató de Balaguer retorna als seus orígens i recupera el recorregut fins a Sant Llorenç de Montgai passant per Gerb.

»Durant la setmana del 25 al 29 de gener, els infants del Centre Obert La Noguera han participat en diferents activitats per celebrar el Dia Internacional de la No-violència i la Pau

»L'equip sènior masculí del C.B. Balaguer, que milita a Segona Catalana, perd contra els Escolapis Sarriá per 89 a 81.

»El CEN Balaguer aconsegueix 4 mínimes estatals i 7 podis en la 4a jornada de la Lliga catalana aleví.

»Les últimes excavacions al Castell Formós de Balaguer defineixen l’ús d’una gran zona fins ara inexplorada. També permetran concretar l’espai que es destinarà a ús públic en un període breu de temps.

»El Bus de la Salut torna a ser aquesta setmana aquí a Balaguer. Ha fet parada novament a l’estació d’autobusos acompanyat aquest cop d’una caravana on es realitzen més proves de prevenció cardiovascular i renal.

»L'Associació de Comerciants Balaguer 2021 celebra divendres la XXI edició del Mercat de les Rebaixes al Passeig de l’Estació. Hi participaran més d’una vintena de comerciants.

»La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer acull demà el taller 'Apps i WhatsApp, comunicació instantània a través de mòbil' adreçat a majors de 55 anys i organitzat per la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España.

»Balaguer es convertirà en la seu de la Setmana Santa catalana el proper 14 de febrer. Durant la trobada es presentarà el cartell de la Setmana Santa Balaguer 2016.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)