Dimarts 07 de Juliol
del 2015
Són les: 19:32


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

L'Institut Almatà de Balaguer lliura les orles als alumnes d'estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis.

 

El passar 25 de maig  es va celebrar a l’IES Almatà l’acte de lliurament d’Orles a aquells alumnes d’estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis: Batxillerat, CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM d’Atenció Sociosanitària, CFGS d’Administració i Finances, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i CFGS d’Educació Infantil. 

Les orles van ser lliurades per la directora de l’Institut,  Mireia Roca; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; i la consellera del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell. 

Abans de cloure l’acte, els alumnes de Cicles Formatius i els de Batxillerat van llegir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 
Altres notícies locals

»L'AMPA de la llar d'infants Els Putixenl·lis de Balaguer instal·la un tendal al pati de P1 per reduir els efectes de la calor en els nens i nenes.

»Avui comencen a Balaguer Els dimarts arqueològics, un cicle de conferències sobre les excavacions i recerques que es duen a terme a la Noguera.

»La nedadora del CEN Balaguer, Sara Puigarnau, es proclama sotscampiona de Catalunya de natació infantil.

»Acaba el cinquè Campus Robert Martínez amb un èxit rotund de participants.

»Ahir dilluns 6 de juliol van començar les activitats d'estiu a Balaguer amb les caminades per la ciutat, unes caminades que es realitzen tots els dilluns de juliol i agost a 2/4 de 10 de la nit.

»Manel Martín d’Amposta guanya del II Concurs de Buscadors d’Or del Segre, celebrat al marge esquerra del riu Segre a Balaguer.

»El F.C. Barcelona i la Fundació Babar es proclamen campions del torneig de futbol sala Àger-Balaguer-Os.

»El Club Tennis Taula Balaguer celebra el seu 25è aniversari amb un torneig de familiars i amics.

»Balaguer celebra avui el primer Shopping Night. Ha estat impulsat per un grup de comerciants dels carrers Sanahuja i Barcelona i tindrà lloc de les deu de la nit a la una de la matinada.

»El proper dilluns comença a Ràdio Balaguer una nova temporada del programa Actualitat Plural, després de les últimes eleccions municipals i de la constitució de la nova corporació municipal, formada aquesta legislatura per 6 partits, un més que l'anterior

»El Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses acull demà el segon concert del cicle Juliol de Música i Poesia. Un ampli ventall de músiques de tots els temps acompanyaran els poemes del lleidatà Josep Gomà.

»Balaguer celebra el proper diumenge, per segon any consecutiu, el Concurs de buscadors d'or. Té com a principal objectiu donar a conèixer la tècnica de la recerca artesanal d’or amb l'àbac.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)