Dimecres 28 de Setembre
del 2016
Són les: 08:46


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google Plus

Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

L'Institut Almatà de Balaguer lliura les orles als alumnes d'estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis.

 

El passar 25 de maig  es va celebrar a l’IES Almatà l’acte de lliurament d’Orles a aquells alumnes d’estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis: Batxillerat, CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM d’Atenció Sociosanitària, CFGS d’Administració i Finances, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i CFGS d’Educació Infantil. 

Les orles van ser lliurades per la directora de l’Institut,  Mireia Roca; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; i la consellera del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell. 

Abans de cloure l’acte, els alumnes de Cicles Formatius i els de Batxillerat van llegir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 
Altres notícies locals

»L’actor Joan Pera amb l’Avar donarà el tret de sortida de la programació teatral a Balaguer el dia 9 d’octubre. El florido pensil...nenes; Laripopins i Caiguts del cel completaran el cicle de tardor, un cicle que també inclou monòlegs i concerts

»L’ajuntament de Balaguer clausura la grada del camp d’Esports a instàncies de Salut. L’actual coberta porta amiant i el seu ús està prohibit

»El tenista de Balaguer, Antonio Carreño, es proclama subcampió de Catalunya de tennis en la categoria de més grans de 75 anys

»Balaguer continua avui avaluant els danys ocasionats per la pluja del passat divendres. La plaça del Mercadal i el seu entorn són les zones mes afectades i, entre els equipaments, un dels més danyats és la piscina coberta, que estarà tancada uns dies.

»Unes 40 associacions de Balaguer donen a conèixer les activitats i projectes que porten a terme durant tot l’any en el marc de la 16ª Fira d’Entitats.

»El coreà Don Yong Noh guanya el 8è Concurs Internacional de Cant Líric "Germans Pla, Ciutat de Balaguer" que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la capital de la Noguera.

»El Museu de la Noguera inaugura l'exposició "Cinisme, indignació, crit, misèria, mort", una mostra formada per fotografies d'Antoni Vidal i pintures de Josep M. Llobet que es pot visitar fins el 23 d’octubre.

»El C.F. Balaguer supera el Rubí i es manté líder en solitari de Primera Catalana. L’equip barceloní només va inquietar els homes de Jordi Cortés al final de l’encontre.

»José Luís Blanco i Kate Joy s’imposen en la 6a Milla Urbana “Ciutat de Balaguer”, que dissabte va aplegar 200 participants. La cita, organitzada pels Runner’s Balaguer, va incloure curses en totes les categories i va acabar amb un berenar popular.

»28 concursants participaran aquest proper cap de setmana en el 8è Concurs Internacional de Cant Líric 'Germans Pla, Ciutat de Balaguer', que tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'ajuntament.

»L'exalcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, es disputarà la presidència del Partit Demòcrata Català amb la candidatura anunciada fa uns dies pel diputat provincial i alcalde de Penelles, Eloi Bergós.

»Continua avui la Ruta de Tapes per Balaguer a la qual participen 32 dos bars i restaurants.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)