Diumenge 04 d\'Octubre
del 2015
Són les: 13:33


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

L'Institut Almatà de Balaguer lliura les orles als alumnes d'estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis.

 

El passar 25 de maig  es va celebrar a l’IES Almatà l’acte de lliurament d’Orles a aquells alumnes d’estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis: Batxillerat, CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM d’Atenció Sociosanitària, CFGS d’Administració i Finances, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i CFGS d’Educació Infantil. 

Les orles van ser lliurades per la directora de l’Institut,  Mireia Roca; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; i la consellera del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell. 

Abans de cloure l’acte, els alumnes de Cicles Formatius i els de Batxillerat van llegir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 
Altres notícies locals

»Balaguer celebra demà una Diada Castellera amb la participació de tres colles de Súria, Montblanc i Guissona. Es farà a la plaça del Mercadal a partir de les 18h.

»Els Joglars tornen a Balaguer aquest dissabte amb l’obra VIP, que tracta de la relació del món adult amb els nens i com ha anat canviant al llarg de la història. La representació tindrà lloc a les 22h.

»El C.F. Balaguer vol reafirmar el seu bon moment de joc sumant una nova victòria aquest diumenge al camp de Les Comes on s'enfrontarà amb l'Igualada.

»Tres nedadores del CEN Balaguer han estat seleccionades dins del pla de seguiment de la Federació Catalana de Natació gràcies als grans resultats obtinguts la temporada passada.

»El CAP de Balaguer fa una crida perquè les persones de 50 a 69 anys participin en el Programa de Detecció Precoç de càncer de colon i recte. L’objectiu és detectar a temps els possibles casos.

»Presenten el 29è Pla Municipal de Dinàmica Educativa de Balaguer. Contempla 25 activitats i força novetats.

»Balaguer aprova una modificació pressupostària que li permetrà fer inversions d’aquí a finals d’any. Entre aquestes, destaca l’inici de les obres del camí escolar dels Erals i l’adquisició d'una camió de recollida d'escombraries.

»El proper 7 d’octubre començarà una nova edició de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran de la Noguera. Es tractaran temes molt variats fins al 15 de juny.

»Balaguer acull aquest dissabte una Diada Castellera amb la participació de tres colles. La cita és a partir de les 18h a la plaça del Mercadal.

»Un veí de Balaguer cedeix un piano vertical i una col•lecció d’ aproximadament 1.500 obres entre llibres i partitures a l’Escola Municipal de Música de Balaguer.

»Aquest diumenge 4 d'octubre a partir de les 6 de la tarda, el Pavelló del Molí de l'Esquerrà acollirà el Campionat d’Espanya Kick-Boxing amb dos campions professionals.

»L'Escola d'Adults de Balaguer inicia el nou curs escolar amb la majoria de cursos plens i un augment de l'oferta formativa

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)