Dijous 23 d\'Octubre
del 2014
Són les: 19:9


La ràdio a l'escola El programa de ràdio, fet amb els centres educatius de Balaguer.

Escolta el programa.Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

L'Institut Almatà de Balaguer lliura les orles als alumnes d'estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis.

 

El passar 25 de maig  es va celebrar a l’IES Almatà l’acte de lliurament d’Orles a aquells alumnes d’estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis: Batxillerat, CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM d’Atenció Sociosanitària, CFGS d’Administració i Finances, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i CFGS d’Educació Infantil. 

Les orles van ser lliurades per la directora de l’Institut,  Mireia Roca; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; i la consellera del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell. 

Abans de cloure l’acte, els alumnes de Cicles Formatius i els de Batxillerat van llegir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 
Altres notícies locals

»La regidoria d'Ensenyament i Cultura de l'Ajuntament de Balaguer presenta la segona edició del projecte Educar & Família, que s'adreça a les famílies de la ciutat amb infants de 0 a 16 anys.

»Desenes d'alumnes de l'IES Ciutat de Balaguer es manifesten davant de l'ajuntament contra la LOMCE i també contra les retallades del govern del PP i de CiU.

»El Balaguer Villart Logístic de tennis taula inicia aquest cap de setmana, amb molta il·lusió, l'aventura de competir a nivell internacional a la ETTU Cup, amb els millors equips d'Europa.

»L'ajuntament de Balaguer preveu apujar un 3 % l'aigua i les escombraries l'any 2015 d'acord amb el pla d'ajust municipal. La proposta es portarà a debat en el ple d'aquest mes d'octubre.

»Els Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera amb el suport del Departament de Benestar Social i Família organitzen diferents jornades de treball per millorar l'atenció a la infància.

»S'obren les inscripcions per córrer a Balaguer la Cursa de la Dona el 23 de novembre.

»La biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer celebra dissabte la Festa del Rally de la biblioteca. L'acte, que tindrà lloc a les 11h, comptarà amb la presència de l'escriptora Maite Carranza.

»La Sala d'Actes de l'ajuntament s'omple amb motiu de l’acte de presentació de la Casa de Andalucía de Balaguer.

»Firauto, la fira del vehicle de segona de mà de Balaguer, tanca portes amb la satisfacció dels expositors i l'organització.

»El dia 29 d'octubre es farà el sorteig de les llotges de la Festa Major de Balaguer. Les llotges es poden reservar per Internet a la web de l'ajuntament o a l'Impic.

»El Club de Futbol Balaguer suma la tercera victòria consecutiva. Ahir els balaguerins, que són tercers a la classificació, van guanyar l'Amposta per 3-1.

»Nova victòria del Balaguer Villart Logístic de tennis taula. Les balaguerines van guanyar dissabte el Ciudad de Granada per 4 a 1.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)