Dijous 26 de Maig
del 2016
Són les: 0:39


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

L'Institut Almatà de Balaguer lliura les orles als alumnes d'estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis.

 

El passar 25 de maig  es va celebrar a l’IES Almatà l’acte de lliurament d’Orles a aquells alumnes d’estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis: Batxillerat, CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM d’Atenció Sociosanitària, CFGS d’Administració i Finances, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i CFGS d’Educació Infantil. 

Les orles van ser lliurades per la directora de l’Institut,  Mireia Roca; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; i la consellera del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell. 

Abans de cloure l’acte, els alumnes de Cicles Formatius i els de Batxillerat van llegir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 
Altres notícies locals

»El ple de l’ajuntament de Balaguer porta demà a aprovació definitiva les ordenances fiscals reguladores de la prestació dels serveis de piscines, activitats lúdiques i d’oci i la del servei públic de transport urbà.

»L’ANC de Balaguer organitza un autocar per assistir diumenge a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona sota el lema “Els drets no se suspenen”. Els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme situada al Museu de la Noguera.

»Més d’un centenar de persones assisteixen a la visita teatralitzada que va organitzar dissabte el Museu de la Noguera en motiu de la Nit dels Museus.

»El CEI de Balaguer organitza una xerrada sobre Màrqueting per a persones emprenedores i Pimes. Tindrà lloc aquest dijous de 18.00 a 20.00 h. Les inscripcions són gratuïtes.

»Ensenyament suprimeix el cicle de Grau mitjà d’Equips i Instal.lacions Electrotècniques per manca d’alumnes a l’Institut Almatà de Balaguer.

»Els alumnes de l'escola i els nois i noies del taller de l’Associació L’Estel de Balaguer porten al Teatre Municipal de Balaguer la representació de 'Un dia al Museu'.

»Nexes Socials inicia una cicle de xerrades sobre cures, envelliment, gènere i dependència

»El C.F. Balaguer guanya al Camp Municipal el Vista Alegre per 3 gols a 2.

»Balaguer convoca la 5a edició dels premis Ziryab de creació musical i literària. El certamen pretén incentivar la producció artística i ampliar el repertori de noves llegendes ambientades a la ciutat i composicions per a conjunts instrumentals infantils.

»Aquest cap de setmana entrarà en funcionament el nou camió de recollida d’escombraries adquirit fa uns mesos per l’Ajuntament de Balaguer. Permetrà optimitzar molt més els horaris dels treballadors, i serà molt més silenciós.

»Amb motiu del Dia Internacional dels Museus 2016, el Museu de la Noguera s’afegeix a la "Nit dels Museus" que se celebra demà. El Museu ha preparat una visita teatralitzada als museus de la ciutat i al centre històric.

»L'Associació Dóna Pas celebra la 10ª Festa del Comerç Just i la Banca Ètica aquest diumenge a Balaguer.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)