Dimecres 26 d\'Octubre
del 2016
Són les: 09:04


logoTroba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google Plus

Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

L'Institut Almatà de Balaguer lliura les orles als alumnes d'estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis.

 

El passar 25 de maig  es va celebrar a l’IES Almatà l’acte de lliurament d’Orles a aquells alumnes d’estudis postobligatoris que enguany acaben els seus estudis: Batxillerat, CFGM d’Instal·lacions Elèctriques i Automàtiques, CFGM de Sistemes Microinformàtics i Xarxes, CFGM d’Atenció Sociosanitària, CFGS d’Administració i Finances, CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Informàtiques i CFGS d’Educació Infantil. 

Les orles van ser lliurades per la directora de l’Institut,  Mireia Roca; l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé; i la consellera del Consell Comarcal de la Noguera, Concepció Cañadell. 

Abans de cloure l’acte, els alumnes de Cicles Formatius i els de Batxillerat van llegir unes paraules d’agraïment a tots els assistents. 
Altres notícies locals

»Continua tallat al trànsit el carrer del Pont de Balaguer per les obres de neteja que hi està fent la brigada municipal després que ahir un camió patís una avaria al pont de Sant Miquel i perdés la càrrega que portava, una substància greixosa.

»Presenten a Balaguer l'app Smartvila, una eina creada amb la voluntat de centralitzar tota la informació i comunicació dels consistoris amb els ciutadans.

»L’Associació Residència Geriàtrica Sant Domènec commemora el 34è aniversari del centre.

»Els nedadors del CEN Balaguer destaquen durant la 1a jornada de la lliga catalana benjamí.

»Avui comença la campanya de vacunació contra la grip. L’objectiu d’aquest any és millorar la cobertura de vacunació en persones amb problemes de salut crònics i entre els professionals de la salut.

»Tanca amb èxit la 9a Fira d'Almentació i Salut de Balaguer que un any més ha comptat amb ponents de gran prestigi, que han fet difusió de les teràpies naturals i dels beneficis dels hàbits alimentaris de la cuina de temporada i de proximitat.

»Balaguer participarà aquest dijous en el projecte 'Construïm Un nou país amb valors', una iniciativa d'anàlisi i reflexió del civisme a Catalunya que té l'objectiu de millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

»El C.F. Balaguer guanya el Vista Alegre per 3-2 i es manté com a líder invicte del Grup II de Primera Catalana, tot i que amb els mateixos punts que l’EFAC Almacelles.

»Balaguer instal·la reductors de velocitat al Passeig de l’Estació. És una de les mesures que l’ajuntament ha començat a adoptar per evitar la circulació a gran velocitat d'alguns vehicles.

»Balaguer celebra aquest cap de setmana una nova edició de la Fira d’Alimentació i Salut que, un any més, comptarà amb una gran quantitat de conferències, activitats i un mercat de la terra amb més de 80 parades.

»La Biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer organitza un taller sobre el funcionament dels telèfons mòbils adreçat a majors de 55 anys.

»Balaguer celebrarà la 2a edició dels Espenyats en el marc de les Festes del Sant Crist. Es tracta d’una jornada lúdica i festiva adreçada a la gent jove i no tan jove de la ciutat agrupada en colles.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)