Dimecres 25 de Novembre
del 2015
Són les: 5:8


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»El Ple de l'Ajuntament de Balaguer preveu aprovar avui una moció de suport a la resolució, d’inici del procés de creació de l’Estat Català independent. En el ple també es llegirà un manifest en solidaritat amb les víctimes dels atemptats terroristes.

»El Servei Educatiu de la Noguera acull aquest dijous una conferència sobre la dislèxia. L’objectiu és entendre la problemàtica que ocasiona la dislèxia en els nostres alumnes i dotar d'algunes pautes i estratègies per poder-los atendre i entendre millor a

»Per motius aliens a la voluntat del Teatre Municipal, l'obra de teatre LEGIONARIA amb l'actriu MARÍA BARRANCO que havia de representar-se el diumenge 13 de desembre se suspén. Al seu lloc, es representarà TERRA BAIXA.

»El Club Ciclista Balaguer ha estat un dels premiats en l’apartat de cicloturismo en l’acte de cloenda de la temporada 2015 de la Federació Catalana de Ciclisme i en la XXVI NIT De MARXA de la comissió de cicloturisme.

»L'Ajuntament de Balaguer inicia avui les obres de reparació de quatre camins. L’actuació, que compta amb un pressupost de 75.000 euros, està subvencionada per l’Agencia de Residus de Catalunya. La durada dels treballs serà d’uns 10 dies.

»El Balaguer Villart Logístic torna de Turquia amb una nova victòria. Aquest cap de setmana les balaguerines s’han imposat al Tigem Sports Club per 2 a 3 en la tercera ronda de la ETTU Cup.

»El C.F. Balaguer es retroba amb el triomf després de guanyar ahir al Vilanova per 1-0.

»La balaguerina Blanca Paniagua Marvà s’imposa en la IV edició de la Cursa de la dona de Balaguer amb un temps de 22 minuts i 37 segons.

»Dilluns s’iniciaran les obres de reparació de quatre camins del terme municipal de Balaguer i el dimarts 24 les obres de restauració del dipòsit d’aigua potable del Secà. A més, la propera setmana es donaran per finalitzades les restauracions de les façan

»L’Hospital de Balaguer ha acollit aquest matí, una Jornada d’alimentació dirigida als familiars d’usuaris del centre hospitalari, gestors de residències, hospitals i escoles.

»L’Ajuntament de Balaguer, a través del Programa Thao-Salut Infantil, organitza un cicle de xerrades per a famílies. L’objectiu és aconseguir les eines necessàries per que l’alimentació sigui a casa el més saludable posible.

»Després d'una pausa de gairebé 25 anys tornen "Els Armats" de Balaguer. Una formació amb vestuari de l'època romana que acompanyats musicalment pels seus propis tambors i cornetes, formen part majoritàriament els actes de la Setmana Santa.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)