Dissabte 23 d\'Agost
del 2014
Són les: 21:9


La ràdio a l'escola El programa de ràdio, fet amb els centres educatius de Balaguer.

Escolta el programa.Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»Els nous locutoris que s'instal·lin a Balaguer hauran d'estar separats almenys 400 metres d'altres locals dedicats a aquesta activitat, segons la nova ordenança per regular aquests establiments que entrarà en vigor a finals d'aquest mes.

»La terrassa del Casal Lapallavacara acull a les 10 d'aquesta nit una nova sessió de monòlegs. Aquest dimecres és el torn de Javi Benítez, natural de Tarragona.

»L'Ajuntament de Balaguer celebrarà demà un ple extraordinari per aprovar definitivament els pressupostos de 2014. Un cop superat el període d'informació pública, el plenari municipal ha de ratificar de nou els comptes per aquest any.

»Detenen a Balaguer un veí de Lleida per demanar un crèdit de 300 euros a nom d'una clienta de la Noguera. Al detingut se li imputa un delicte de falsificació documental i estafa.

»Les germanes clarisses del Sant Crist de Balaguer representen el trànsit de Santa Clara en motiu de la seva festivitat. L'acte es fa a les 7 d'aquesta tarda al mateix Santuari.

»Desenes de persones van assistir divendres a la festa de Sant Domènec, que va tenir com a acte central la benedicció dels anisets i l'aigua fresca. Posteriorment, es va fer una ballada de sardanes amb la Cobla Lo Castell de Bellpuig.

»400 persones assisteixen al concert que el grup coral Singfònics va oferir al Castell Formós de Balaguer aquest dissabte en el marc del cicle 'Música als Castells'.

»El Club de Futbol Balaguer empata a un gol al camp de l’Artesa de Segre en un nou partit amistós de pretemporada.

»Balaguer celebra avui i demà el mercat de les rebaixes d’estiu amb la participació de més de 30 establiments comercials.

»El grup vocal Singfònics actua demà al Castell Formós de Balaguer en el marc del XXV cicle Música als Castells.

»El Centre Esplai Gaspar de Portolà de Balaguer finalitza les seves colònies al Solsonès. Hi han participat 110 infants de la comarca de la Noguera.

»El grup Los peces de Cristina actua aquesta nit al Parc de la Transsegre en el marc de l'activitat anomenada 'Amb la gespa al cul', que ha organitzat novament aquest estiu l'ajuntament de la ciutat.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)