Dimarts 28 d\'Abril
del 2015
Són les: 12:16


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»Balaguer tanca la quarta edició de Fira Q amb la satisfacció de visitants i expositors.

»Vitaly Dovhenets i Marc Majós guanyen el primer Concurs de Cuina amateur de Balaguer.

»Sota el lema 'Honradesa i treball per fer un Balaguer millor' CiU de Balaguer ha presentat aquest dissabte la candidatura per les pròximes eleccions municipals.

»Aquest dissabte el PP de Balaguer ha presentat la llista per als comicis del 24 de maig. Joan Maria Molins assegura que compten amb una candidatura plena d’il•lusió i amb moltes ganes de treballar per ser decisius.

»El C.F. Balaguer guanya al Rapitenca per 3 gols a 0 i encadena així el setè partit consecutiu sense conèixer la derrota.

»El ple de Balaguer debatrà dilluns l’acceptació de Lo Morter i el contracte d’adjudicació del bus urbà

»El president de la Generalitat, Artur Mas, ha posat avui la Fira Q de Balaguer com l’exemple a imitar per la bona marxa de Catalunya si vol trencar amb l’statu quo, lluitar contra els temors i aconseguir que el resultat sigui bo.

»Balaguer entrega la medalla del mèrit esportiu a l'esportista balaguerí Robert Martínez, entrenador de l'Everton FC.

»Balaguer acull aquest cap de setmana una nova edició de Fira Q, un certamen interactiu dedicat a la promoció dels productes i serveis de proximitat de qualitat, que es renova cada any per tal d’innovar, sorprendre i emocionar el visitant.

»El C. F. Balaguer intentarà mantenir la seva ratxa positiva de resultats davant la Rapitenca aquest diumenge. Els balaguerins continuen amb pas ferm cap a la permanència matemàtica a la Primera Catalana.

»Íker Ruiz, del CEN Balaguer aconsegueix tres podis en la quarta jornada de la Lliga catalana de natació adaptada.

»Balaguer celebra avui la Diada de Sant Jordi amb una gran quantitat d’activitats que s’allarguen fins demà. Fins al vespre es poden comprar roses i llibres en les parades instal·lades en diversos carrers i places de la ciutat.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)