Dimarts 21 d\'Octubre
del 2014
Són les: 20:20


La ràdio a l'escola El programa de ràdio, fet amb els centres educatius de Balaguer.

Escolta el programa.Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»La biblioteca Margarida de Montferrat de Balaguer celebra dissabte la Festa del Rally de la biblioteca. L'acte, que tindrà lloc a les 11h, comptarà amb la presència de l'escriptora Maite Carranza.

»La Sala d'Actes de l'ajuntament s'omple amb motiu de l’acte de presentació de la Casa de Andalucía de Balaguer.

»Firauto, la fira del vehicle de segona de mà de Balaguer, tanca portes amb la satisfacció dels expositors i l'organització.

»El dia 29 d'octubre es farà el sorteig de les llotges de la Festa Major de Balaguer. Les llotges es poden reservar per Internet a la web de l'ajuntament o a l'Impic.

»El Club de Futbol Balaguer suma la tercera victòria consecutiva. Ahir els balaguerins, que són tercers a la classificació, van guanyar l'Amposta per 3-1.

»Nova victòria del Balaguer Villart Logístic de tennis taula. Les balaguerines van guanyar dissabte el Ciudad de Granada per 4 a 1.

»Desenes de famílies participen en la Festa de la Bicicleta celebrada aquest dissabte a Balaguer.

»Balaguer acull aquest cap de setmana una nova edició de Firauto, un certamen dedicat al vehicle de segona mà. En aquesta edició incorpora el sector de la xapa i pintura i una exposició de vehicles tuning.

»L'Ajuntament de Balaguer ha iniciat aquest mes la poda dels prop de 8.000 arbres que hi ha als parcs i jardins del municipi. La brigada de jardineria hi treballarà, compatibilitzant-ho amb altres tasques, fins al gener.

»Fins el dia 24 d'octubre es pot veure a la Sala d'Exposicions de l'ajuntament de Balaguer la mostra, 'El món rural en femení', organitzada per l'Associació Dona Rural, amb imatges i objectes de les feines al camp fins a mitjans del segle XX.

»El C.F. Balaguer rep aquest diumenge l'Amposta. Els balaguerins intentaran aconseguir la tercera victòria consecutiva i mantenir-se en els llocs de davant a la classificació.

»El Balaguer Villart Logístic de tennis taula, que juga a la Superdivisió Femenina, s'enfronta aquest dissabte a les andaluses del CTM Ciudada de Granada, equip que en aquests moments ocupa l'últim lloc de la taula.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)