Dilluns 06 de Juliol
del 2015
Són les: 17:37


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»Manel Martín d’Amposta guanya del II Concurs de Buscadors d’Or del Segre, celebrat al marge esquerra del riu Segre a Balaguer.

»El F.C. Barcelona i la Fundació Babar es proclamen campions del torneig de futbol sala Àger-Balaguer-Os.

»El Club Tennis Taula Balaguer celebra el seu 25è aniversari amb un torneig de familiars i amics.

»Balaguer celebra avui el primer Shopping Night. Ha estat impulsat per un grup de comerciants dels carrers Sanahuja i Barcelona i tindrà lloc de les deu de la nit a la una de la matinada.

»El proper dilluns comença a Ràdio Balaguer una nova temporada del programa Actualitat Plural, després de les últimes eleccions municipals i de la constitució de la nova corporació municipal, formada aquesta legislatura per 6 partits, un més que l'anterior

»El Monestir cistercenc de Santa Maria de les Franqueses acull demà el segon concert del cicle Juliol de Música i Poesia. Un ampli ventall de músiques de tots els temps acompanyaran els poemes del lleidatà Josep Gomà.

»Balaguer celebra el proper diumenge, per segon any consecutiu, el Concurs de buscadors d'or. Té com a principal objectiu donar a conèixer la tècnica de la recerca artesanal d’or amb l'àbac.

»A les set d’aquesta tarda s’inaugura a la Sala d’Exposicions de l’ajuntament de Balaguer l’exposició col•lectiva “Creativitat i Salut Mental”. Es tracta d’una mostra itinerant que recorre totes les capitals de comarca de la província de Lleida.

»Els Mossos d’Esquadra detenen un veí de Balaguer per robar material en una granja i atropellar-ne el propietari durant la fugida. Els Mossos estan buscant un segon implicat en el robatori que va aconseguir fugir.

»Demà comencen a Balaguer les visites guiades gratuïtes d’estiu. Les rutes es faran tots els divendres al matí de juliol i agost.

»El torneig de futbol sala Àger-Balaguer-Os disputa demà divendres les semifinals abans de la gran festa final del dissabte. En infantils, el Barça, campió del grup A, i el Santa Coloma, campió del B, semblen destinats a trobar-se a la gran final.

»Quatre nedadores del CEN Balaguer participen aquest cap de setmana al Campionat de Catalunya de natació infantil d’estiu. Entre les quatre nedaran 16 proves individuals i 3 relleus.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)