Dimarts 04 d\'Agost
del 2015
Són les: 3:18


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»El Passeig de l'Estació acollirà aquest divendres una nova edició del Mercat de les Rebaixes d'Estiu organitzat per l'Associació de Comerciants Balaguer 2021.

»El C. F. Balaguer es va imposar aquest dissabte sense gaires conflictes a l'Ivars d'Urgell en el primer partit de pretemporada. Els balaguerins van guanyar el partit per 0-2

»Un arbre caigut va provocar ahir a la nit un tall de transit de més de 4 hores a la carretera C12 en el tram compres entre la sortida de Balaguer i la rotonda en direcció a Àger.

»L'Associació JovesBLG ha organitzat per aquest dissabte la primera edició de la Gimcana Olímpica. Aquesta activitat lúdico-esportiva constarà de 5 proves per equips, cadascuna d'un esport diferent.

»Stromboli Jazz Band actuarà demà dissabte al Castell Formós de Balaguer, en el marc del 26e Cicle de Música als Castells.

»El Ple de l'Ajuntament de Balaguer portarà avui a aprovació entre altres les dates de les festes locals pel 2016, la declaració d'especial interès culturals diferents obres i una moció per donar suport al Correllengua.

»Aquesta nit tindrà lloc al Parc de la Transsegre una nova actuació dins del cicle de concerts 'Amb la gespa al cul', amb el directe del grup osonenc Flipats.

»El Govern distingeix els 550 estudiants que van obtenir un ‘excel•lent’ a les Proves d'Accés a la Universitat 2015, en les que la Balaguerina Júlia Montoliu, va obtenir la nota més alta de la província de Lleida.

»Aquest dimecres a les 10 de la nit tindrà lloc una nova sessió del Cicle de Monòlegs a Balaguer. Avui el monòleg anirà a càrrec d’Eva Cabezas i serà presentat pel monologuista balaguerí, Joan Nieto.

»La corredora Balaguerina Toni Hermoso, del club Maratonians del Segre, queda segona en la cursa ‘Nectarina Atlètica Fruits de Ponent’, celebrada aquest passat diumenge a Alcarràs.

»Avui dimarts a les 8 del vespre tindrà lloc al Museu de La Noguera la conferència 'Els cementiris medievals de Balaguer. Les excavacions a Santa Maria d'Almatà i església de Sant Domènec de 2014 i 2015'.

»El Club Futbol Balaguer va iniciar ahir dilluns els entrenaments de pretemporada al Municipal, sota les ordres de Jordi Cortés, que torna al Club com a tècnic, després de quatre temporades.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)