Dijous 24 de Juliol
del 2014
Són les: 0:10


La ràdio a l'escola El programa de ràdio, fet amb els centres educatius de Balaguer.

Escolta el programa.Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»El Govern distingeix els 326 estudiants que van obtenir un excel·lent a les Proves d'Accés a la Universitat 2014. Entre ells hi ha 2 balaguerins i una pontsicana.

»5 nedadors del Club Esportiu Natació Balaguer participaran aquesta setmana al Campionat de Catalunya de Natació Junior i Absolut - Open d’Estiu. A més el Club va aconseguir 5 medalles al Campionat Aleví disputat a Reus.

»El Club Futbol Balaguer incorpora a la seva plantilla a Carlos Martinez, que torna al Club balaguerí després d'haver jugat al Cervera les últimes temporades.

»L'equip de govern de CiU a l'ajuntament de Balaguer aprova el pressupost del 2014 amb el suport d'ERC i els vots en contra de la resta de grups de l'oposició, PSC, PP i IC-V.

»L'Ajuntament de Balaguer, sota la supervisió del cos d'Agents Rurals, neteja la massa forestal ubicada a la partida Partialles, al barri del Secà.

»Una vintena de joves participen en les excavacions al Castell Formós de Balaguer.

»Una vintena d'acordionistes d'arreu de Catalunya participaran demà en la 5a Trobada d'Acordions Ciutat de Balaguer.

»El Monestir de Santa Maria de les Franqueses acull aquest diumenge un nou concert del cicle Juliol de Música i Poesia.

»L'alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha estat ratificat com a alcaldable de CiU per a les pròximes eleccions municipals.

»El Museu de la Noguera inaugura demà l'exposició 'CAVALLS I PODER AL MÓN IBÈRIC'. D'altra banda a les 22h. es farà una VISITA GUIADA NOCTURNA A LES MURALLES de Balaguer.

»El Casal Lapallavacara acull demà la xerrada: Què és la tartamudesa i el suïcidi social?. L'acte pretén informar i sensibilitzar la societat sobre les persones que tartamudegen.

»Més de trenta infants participen aquests dies en el programa Temps Afegit de l'Ajuntament de Balaguer.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)