Dimecres 26 de Novembre
del 2014
Són les: 21:4


La ràdio a l'escola El programa de ràdio, fet amb els centres educatius de Balaguer.

Escolta el programa.Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Els alumnes de la Casa d'Oficis de Balaguer visiten les instal·lacions de la Depuradora d'Aigües Residuals.

 

El passat dia 25 de maig el personal i l’alumnat del programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis varen visitar les instal·lacions de la Depuradora d’Aigües Residuals de Balaguer. La visita va ser guiada pel cap de planta i un operari de la mateixa que acuradament va explicar als 10 joves i a l’equip docent el funcionament de la depuradora i la rellevància de cada procés. El recorregut es va iniciar al centre de control on es va mostrar el circuit que realitza l’aigua per la planta depuradora, des dels recol·lectors fins a la desembocadura novament al riu. A continuació l’alumnat va poder veure en directe el circuit esmentat i cada un dels processos que es duen a terme. Aquesta visita formativa es realitza en recolzament als mòduls de Sensibilització Ambiental i Coneixement de l’Entorn que dins el programa s’imparteix a l’alumnat

El programa Acció 4.3 – Casa d’Oficis, és un programa que el Patronat Municipal d’Escoles Taller de Balaguer està duent a terme dins el projecte “Treball als Barris” 2011 promogut per l’Ajuntament de Balaguer. Aquest programa de formació ocupacional de l’especialitat d’Auxiliars d’Assistència Social està adreçat a 10 joves aturats/des i té un any de durada. El curs es va iniciar el 30 de desembre de 2011 i fins el 29 de juny de 2012 estan en període formatiu, durant el qual reben la formació teòrica i pràctica de l’especialitat a les mateixes instal·lacions del Patronat. A partir del 30 de juny i fins al 29 de desembre de 2012 l’alumnat passarà a tenir un contracte de formació cobrant el 75% del salari mínim interprofessional i iniciarà les pràctiques de perfeccionament als diferents centres amb els que s’ha conveniat el servei. 

Durant el curs l’alumnat a més de rebre formació específica de l’ofici també se’ls hi imparteix diferents mòduls de formació transversal com ara: Català, Matemàtiques, Igualtat d’Oportunitats, Formació i Orientació Laboral, Sensibilització Mediambiental, Coneixement de l’Entorn, Prevenció de Riscos Laborals, Informàtica...  
Altres notícies locals

»El Ple de Balaguer de demà dijous debatrà entre d'altres punts de l'ordre del dia una moció d'autoinculpació pel 9N.

»Comencen els tallers del programa Thao a les escoles de Balaguer. ‘Jo també menjo fruita’ és el nom del taller que ha donat el tret de sortida a les activitats del Programa Thao per aquest curs escolar.

»Les obres que s'estan realitzant a per canalitzar el desaigüe de la coberta del claustre de Sant Domènec deixen al descobert enterraments que podrien datar del segle XIV. Les restes s’han retirat i es troben al Museu de La Noguera per estudis futurs.

»Creu roja a La Noguera inicia la Campanya de Joguines 2014-15, enguany amb l'eslògan “No és per les joguines. La teva solidaritat, els seus drets.

»El Club Futbol Balaguer fitxa el davanter Adrià Fernández, procedent del Monsó.

»L'ajuntament de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera organitzen per avui diferents actes per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones.

»Lapallavacara aposta per l'oferta formativa amb diferents cursos de guitarra, creació de pàgines web i iniciació al Photoshop, entre d’altres activitats formatives, durant els mesos de novembre i desembre.

»La Junta de la Societat Gastronòmica i Cultural del Comtat d'Urgell va entregar aquest passat diumenge el Premi Caragol d'Or 2014 a la Fundació La Marató de TV3.

»Més de 1.100 corredores han participat aquest diumenge al matí en la 3a edició de la Cursa de la Dona.

»El Club Futbol Balaguer cau davant la Rapitenca per 1 a 0 i posa fi a onze jornades sense perdre.

»El Balaguer Villart Logístic de tennis taula s'emporta una nova victòria 1 a 4 en la seva visita a la pista de l'Irún Leka Enea, i ja són cinc les victòries consecutives.

»L'actual president i portaveu del grup d'ERC a Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha estat escollit com a nou candidat d'ERC a les municipals.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)