Dilluns 25 de Maig
del 2015
Són les: 1:2


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

31-05-2012

Avui se celebra el Dia Mundial Sense Tabac, una jornada dirigida, sobretot, a recalcar els efectes nocius del consum del tabac, la primera causa de pèrdua de salut i de mortalitat prematura i evitable.

 

Avui se celebra el Dia Mundial Sense Tabac, una jornada dirigida, sobretot, a recalcar els efectes nocius del consum del tabac, la primera causa de pèrdua de salut i de mortalitat prematura i evitable. 

La doctora Mercè Pallerola parla de la importància de la diada d’avui. 

Àudio 

La doctora Mercè Pallerola és qui va impulsar ara fa 13 anys la Unitat del Tabac al CAP de Balaguer, una unitat específica que porta juntament amb la infermera Montse Terés. La consulta funciona els dimecres a la tarda i dijous al migdia amb atenció individualitzada per a les persones que volen deixar de fumar. La doctora Pallerola fa un balanç positiu d’aquesta Unitat malgrat que aquest any ha baixat el nombre de persones programades. 

Àudio 

El consum de tabac és un dels factors de risc més importants de les principals malalties cardiovasculars i respiratòries cròniques, així com d’un nombre important de càncers. A més, l’exposició passiva al fum ambiental del tabac incrementa el risc de càncer de pulmó en les persones no fumadores i d’altres malalties del sistema respiratori, sobretot en els infants. 

La doctora Pallerola també s’ha pronunciat a Ràdio Balaguer sobre els efectes de l’aplicació de la Llei Antitabac. 

Àudio 

Un any més el CAP de Balaguer i les regidories de Salut, Esport i Joventut de l’Ajuntament de Balaguer, se sumen a aquesta diada i també a la Setmana Sense Fum que va començar el passat dia 24 sota el lema “Tu ho deixes, tu hi guanyes”.  Durant tota la setmana i també avui hi ha al CAP de Balaguer una taula informativa amb material divulgatiu i díptics informatius per conscienciar la població dels efectes nocius que produeix el tabac en la nostra salut.  

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=3005
Altres notícies locals

»CiU i ERC han empatat a cinc regidors en les eleccions municipals d'aquest diumenge, tot i que la federació nacionalista és la que ha obtingut més vots, un total de 1.715 davant dels 1.463 dels republicans.

»22.30h - 24M - Ciu guanya les eleccions a Balaguer, empatant a regidors amb Esquerra

»16.00h - 24M - La participació a les dues de la tarda era del 33,33 %, un punt per sota que fa quatre anys.

»10.00h - 24M - La jornada electoral a Balaguer ha començat amb total normalitat i els diferents col·legis han obert sense cap novetat a les nou del matí, tal com estava previst.

»10.799 balaguerins i balaguerines estan cridats a les urnes aquest proper diumenge després de 15 dies de campanya, que aquí a Balaguer s'ha caracteritzat per la no agressió entre els candidats i pel contacte proper de la majoria d'ells amb els ciutadans.

»Les obres d'urbanització del carrer Molí del Comte entre els carrers La Plana i Riu Corb han començat aquesta setmana. L'actuació consisteix en l'ampliació d'aquest tram de vial per tal de facilitar el pas de vehicles i vianants.

»S'inicia l'ampliació del moll de càrrega de l'escorxador municipal. Els treballs compten amb un pressupost de 124.469 euros.

»Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Balaguer van mostrar ahir a familiars i amics els progressos fets durant aquest curs en el concert que van oferir al Teatre Municipal.

»La Biblioteca Margarida de Montferrat organitza una tertúlia amb l’escriptora Blanca Busquets per parlar sobre el seu llibre La casa del silenci.

»El C. F. Balaguer es desplaça aquest diumenge al camp del Tàrrega en el que serà un dels derbis més especials de Primera Catalana.

»La Marxa Cicloturista Montsec-Montsec, que se celebra demà dissabte, ha tancat inscripcions amb una xifra rècord de prop d’un miler d’inscrits.

»Balaguer celebrarà les 24 Hores de Bàsquet el cap de setmana del 6 i 7 de juny.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)