Dimarts 22 de Juliol
del 2014
Són les: 17:24


La ràdio a l'escola El programa de ràdio, fet amb els centres educatius de Balaguer.

Escolta el programa.Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

06-06-2012

A les vuit del vespre s'inaugura l'exposició itinerant 'La Ruta dels Orígens' al Museu de la Noguera.

 

A les vuit d’aquest vespre s'inaugura l'exposició itinerant "La Ruta dels Orígens" al Museu de la Noguera on romandrà fins a finals d'agost. 

La mostra és el fruit de la col·laboració de sis socis francesos i catalans, el Consorci del Montsec, la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric, la Cité de l'Espace, el Muséum de Toulouse i l'Associació A Ciel Ouvert, tots ells dedicats a la recerca científica i a la seva divulgació en els diferents centres. 

L'exposició és una de les accions programades dins del projecte La Ruta dels Orígens, un itinerari virtual i físic que uneix ambdues vessants del la serralada dels Pirineus. 

Aquest projecte ha estat finançat en el marc del Programa de Cooperació Transfronterera Espanya-França-Andorra. 

La temàtica de l'exposició és el nexe que uneix la feina dels sis socis, els orígens, entesos en termes globals: l'origen de l'Univers, l'origen de la Terra, l'origen de les espècies i l'origen de la Humanitat. A l'exposició, mitjançant una sèrie de preguntes claus, s'intenta donar al visitant les respostes que avui dia es coneixen i es posen de manifest aquelles qüestions que segueixen essent avui dia un misteri. 

Aquesta exposició s'ha pogut veure a la ciutat de Toulouse, al Parlament Europeu d'Estrasburg i al Centre d'Observació de l'Univers d'Àger.  
Altres notícies locals

»El Govern distingeix els 326 estudiants que van obtenir un excel·lent a les Proves d'Accés a la Universitat 2014. Entre ells hi ha 2 balaguerins i una pontsicana.

»5 nedadors del Club Esportiu Natació Balaguer participaran aquesta setmana al Campionat de Catalunya de Natació Junior i Absolut - Open d’Estiu. A més el Club va aconseguir 5 medalles al Campionat Aleví disputat a Reus.

»El Club Futbol Balaguer incorpora a la seva plantilla a Carlos Martinez, que torna al Club balaguerí després d'haver jugat al Cervera les últimes temporades.

»L'equip de govern de CiU a l'ajuntament de Balaguer aprova el pressupost del 2014 amb el suport d'ERC i els vots en contra de la resta de grups de l'oposició, PSC, PP i IC-V.

»L'Ajuntament de Balaguer, sota la supervisió del cos d'Agents Rurals, neteja la massa forestal ubicada a la partida Partialles, al barri del Secà.

»Una vintena de joves participen en les excavacions al Castell Formós de Balaguer.

»Una vintena d'acordionistes d'arreu de Catalunya participaran demà en la 5a Trobada d'Acordions Ciutat de Balaguer.

»El Monestir de Santa Maria de les Franqueses acull aquest diumenge un nou concert del cicle Juliol de Música i Poesia.

»L'alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, ha estat ratificat com a alcaldable de CiU per a les pròximes eleccions municipals.

»El Museu de la Noguera inaugura demà l'exposició 'CAVALLS I PODER AL MÓN IBÈRIC'. D'altra banda a les 22h. es farà una VISITA GUIADA NOCTURNA A LES MURALLES de Balaguer.

»El Casal Lapallavacara acull demà la xerrada: Què és la tartamudesa i el suïcidi social?. L'acte pretén informar i sensibilitzar la societat sobre les persones que tartamudegen.

»Més de trenta infants participen aquests dies en el programa Temps Afegit de l'Ajuntament de Balaguer.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)