Dijous 24 d\'Abril
del 2014
Són les: 17:24


La ràdio a l'escola El programa de ràdio, fet amb els centres educatius de Balaguer.

Escolta el programa.Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

06-06-2012

A les vuit del vespre s'inaugura l'exposició itinerant 'La Ruta dels Orígens' al Museu de la Noguera.

 

A les vuit d’aquest vespre s'inaugura l'exposició itinerant "La Ruta dels Orígens" al Museu de la Noguera on romandrà fins a finals d'agost. 

La mostra és el fruit de la col·laboració de sis socis francesos i catalans, el Consorci del Montsec, la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric, la Cité de l'Espace, el Muséum de Toulouse i l'Associació A Ciel Ouvert, tots ells dedicats a la recerca científica i a la seva divulgació en els diferents centres. 

L'exposició és una de les accions programades dins del projecte La Ruta dels Orígens, un itinerari virtual i físic que uneix ambdues vessants del la serralada dels Pirineus. 

Aquest projecte ha estat finançat en el marc del Programa de Cooperació Transfronterera Espanya-França-Andorra. 

La temàtica de l'exposició és el nexe que uneix la feina dels sis socis, els orígens, entesos en termes globals: l'origen de l'Univers, l'origen de la Terra, l'origen de les espècies i l'origen de la Humanitat. A l'exposició, mitjançant una sèrie de preguntes claus, s'intenta donar al visitant les respostes que avui dia es coneixen i es posen de manifest aquelles qüestions que segueixen essent avui dia un misteri. 

Aquesta exposició s'ha pogut veure a la ciutat de Toulouse, al Parlament Europeu d'Estrasburg i al Centre d'Observació de l'Univers d'Àger.  
Altres notícies locals

»Balaguer celebra avui la diada de Sant Jordi amb una gran quantitat d'activitats que s'allargaran fins diumenge. Fins al vespre es poden comprar roses i llibres en les parades instal·lades en diversos carrers i places de la ciutat.

»Sis municipis, entre ells Balaguer, ja liquiden tributs de l'Estat a través de la Hisenda catalana.

»Èxit d'assistència al monòleg 'Ser o no ser catalans' de Toni Albà al Teatre Municipal de Balaguer.

»L'Ajuntament de Balaguer sotmetrà aquest dijous a votació del ple la revisió de diverses ordenances fiscals.

»Balaguer celebra el proper cap de setmana una nova edició de Fira Q, un certamen innovador, amb la participació aquest any de tot el comerç de la ciutat L'alcalde, Josep Maria Roigé, ha definit el certamen com una fira de sensacions i més intangibles.

»Balaguer reestructura el seu equip de govern per tal d'encarar l'últim any de legislatura i millorar l'efectivitat del govern municipal. El Comitè local d'Unió ha fet públic un comunicat on manifesta la seva protesta davant d'aquesta mesura.

»Balaguer acull des d'avui i fins diumenge una nova edició del Corremón, la festa multicultural de la ciutat organitzada per l'Associació Correbars amb la col·laboració de diverses entitats, associacions, col·lectius i la Coordinadora d'ONGs de Lleida.

»Toni Albà presenta avui a Balaguer el monòleg 'Ser o no ser catalans'. En aquest espectacle el popular actor, amb humor i ironia, reflexiona sobre identitats i globalització al segle XXI.

»El Balaguer Villart Logístic acaba la temporada proclamant-se subcampió de la Superdividió, la màxima categoria del tennis taula espanyol.

»L'Associació Protectora Amics dels Animals de La Noguera posa en marxa una nova campanya solidària per recaptar material pels seus gossos i gats.

»Balaguer reestructura el seu equip de govern per tal d'encarar l'últim any de legislatura i millorar l'efectivitat del govern municipal davant de les prioritats actuals.

»Uns 70 infants i joves han participat aquesta setmana en les estades X-Trem, un programa d'activitats per a menors de 4 a 15 anys i que combina activitats esportives amb manualitats.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)