Dijous 28 de Maig
del 2015
Són les: 5:41


Dia de la poesia Lectures de poesia a càrrec dels diferents centres educatius de la ciutat.
Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

06-06-2012

A les vuit del vespre s'inaugura l'exposició itinerant 'La Ruta dels Orígens' al Museu de la Noguera.

 

A les vuit d’aquest vespre s'inaugura l'exposició itinerant "La Ruta dels Orígens" al Museu de la Noguera on romandrà fins a finals d'agost. 

La mostra és el fruit de la col·laboració de sis socis francesos i catalans, el Consorci del Montsec, la Universitat Autònoma de Barcelona, l'Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric, la Cité de l'Espace, el Muséum de Toulouse i l'Associació A Ciel Ouvert, tots ells dedicats a la recerca científica i a la seva divulgació en els diferents centres. 

L'exposició és una de les accions programades dins del projecte La Ruta dels Orígens, un itinerari virtual i físic que uneix ambdues vessants del la serralada dels Pirineus. 

Aquest projecte ha estat finançat en el marc del Programa de Cooperació Transfronterera Espanya-França-Andorra. 

La temàtica de l'exposició és el nexe que uneix la feina dels sis socis, els orígens, entesos en termes globals: l'origen de l'Univers, l'origen de la Terra, l'origen de les espècies i l'origen de la Humanitat. A l'exposició, mitjançant una sèrie de preguntes claus, s'intenta donar al visitant les respostes que avui dia es coneixen i es posen de manifest aquelles qüestions que segueixen essent avui dia un misteri. 

Aquesta exposició s'ha pogut veure a la ciutat de Toulouse, al Parlament Europeu d'Estrasburg i al Centre d'Observació de l'Univers d'Àger.  
Altres notícies locals

»El ple de l’ajuntament de Balaguer aprova una moció d’ERC perquè els serveis tècnics de la Diputació informin el consistori sobre les raons que han portat a recomanar el trasllat de l’Oficina de Recaptació de Tributs fora del centre històric.

»El Museu de la Noguera inaugura divendres l'exposició Fotografia en relleu, que es podrà visitar fins al 19 de juliol.

»L'Ajuntament de Balaguer felicita els joves balaguerins seleccionats per un Catalunya-Austràlia de futbol sala.

»CiU i ERC empaten a cinc regidors en les eleccions municipals d'aquest diumenge, tot i que la federació nacionalista és la que ha obtingut més vots. Les converses i pactes dels propers dies determinaran qui acaba governant la ciutat els propers quatre any

»L'ajuntament de Balaguer debat avui en un ple extraordinari una moció del PSC per paralitzar el trasllat de l’oficina de l'Organisme Autònom de Gestió i Recaptació de Tributs Locals i la proposta d'ubicar-la al centre històric.

»El C. F. Balaguer perd el derbi al camp del Tàrrega per 1 gol a 0.

»Un miler de ciclistes es donen cita a la marxa Montsec- Montsec, que es consolida en el calendari.

»CiU i ERC han empatat a cinc regidors en les eleccions municipals d'aquest diumenge, tot i que la federació nacionalista és la que ha obtingut més vots, un total de 1.715 davant dels 1.463 dels republicans.

»22.30h - 24M - Ciu guanya les eleccions a Balaguer, empatant a regidors amb Esquerra

»16.00h - 24M - La participació a les dues de la tarda era del 33,33 %, un punt per sota que fa quatre anys.

»10.00h - 24M - La jornada electoral a Balaguer ha començat amb total normalitat i els diferents col·legis han obert sense cap novetat a les nou del matí, tal com estava previst.

»10.799 balaguerins i balaguerines estan cridats a les urnes aquest proper diumenge després de 15 dies de campanya, que aquí a Balaguer s'ha caracteritzat per la no agressió entre els candidats i pel contacte proper de la majoria d'ells amb els ciutadans.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)