Dijous 26 de Maig
del 2016
Són les: 16:28


logo

Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook

Pàgina a Twitter

Pàgina a Google PlusVoluntariat per la llengua Ets un establiment i vols enfortir el comerç de Balaguer fent xarxa en català?

Creem una xarxa d’establiments col·laboradors amb el programa Voluntariat per la llengua.

Més informació.


Ajuntament de Balaguer

Partner tecnològic:


Notícies locals

06-06-2012

El Govern aprova la compra de dos nous trens per a la línia Lleida-La Pobla. L'adquisició es licitarà al juliol amb una inversió prevista de 9,4 milions d'euros. Segons l'alcalde de Balaguer, amb la compra queda clar que el Govern no té intenció de tancar

 

El Govern ha aprovat destinar 9,4 milions d’euros a adquirir dos trens per a la línia Lleida – la Pobla de Segur per part de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Es preveu licitar la compra dels combois el proper mes de juliol i fer-la  efectiva durant el 2013. 

Segons l’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, amb la compra d’aquests nous trens queda clar que el Govern no té intenció de tancar la línia. 

Àudio 

El nou material mòbil permetrà millorar la competitivitat del servei. En aquest sentit, es preveu que es pugui reduir el temps de recorregut entre Lleida i la Pobla. Els trens seran d’ample ibèric, fet que possibilitarà que FGC sigui directament l’operador de la línia o bé un operador privat en règim de concessió (fins al moment, FGC no disposava de trens de l’ample adequat).   

La compra dels trens respon a la voluntat del Govern de la Generalitat de preservar i impulsar la línia Lleida – la Pobla. En paral·lel a aquesta operació, FGC ha dut a terme obres de millora al túnel del Coll del Porte, que compten amb una inversió de 542.000 euros. Enguany, la Generalitat assumirà uns costos d’explotació d’1,8 milions d’euros. 

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=3018
Altres notícies locals

»L’ajuntament de Balaguer començarà a instal•lar les noves marquesines del bus urbà la setmana que ve. En total seran 6 i també es preveu un canvi de ruta respecte al recorregut actual.

»El CEN Balaguer aconsegueix 7 podis en la final de la Lliga Provincial de Natació.

»El ple de l’ajuntament de Balaguer porta demà a aprovació definitiva les ordenances fiscals reguladores de la prestació dels serveis de piscines, activitats lúdiques i d’oci i la del servei públic de transport urbà.

»L’ANC de Balaguer organitza un autocar per assistir diumenge a la manifestació que tindrà lloc a Barcelona sota el lema “Els drets no se suspenen”. Els tiquets es poden adquirir a l’Oficina de Turisme situada al Museu de la Noguera.

»Més d’un centenar de persones assisteixen a la visita teatralitzada que va organitzar dissabte el Museu de la Noguera en motiu de la Nit dels Museus.

»El CEI de Balaguer organitza una xerrada sobre Màrqueting per a persones emprenedores i Pimes. Tindrà lloc aquest dijous de 18.00 a 20.00 h. Les inscripcions són gratuïtes.

»Ensenyament suprimeix el cicle de Grau mitjà d’Equips i Instal.lacions Electrotècniques per manca d’alumnes a l’Institut Almatà de Balaguer.

»Els alumnes de l'escola i els nois i noies del taller de l’Associació L’Estel de Balaguer porten al Teatre Municipal de Balaguer la representació de 'Un dia al Museu'.

»Nexes Socials inicia una cicle de xerrades sobre cures, envelliment, gènere i dependència

»El C.F. Balaguer guanya al Camp Municipal el Vista Alegre per 3 gols a 2.

»Balaguer convoca la 5a edició dels premis Ziryab de creació musical i literària. El certamen pretén incentivar la producció artística i ampliar el repertori de noves llegendes ambientades a la ciutat i composicions per a conjunts instrumentals infantils.

»Aquest cap de setmana entrarà en funcionament el nou camió de recollida d’escombraries adquirit fa uns mesos per l’Ajuntament de Balaguer. Permetrà optimitzar molt més els horaris dels treballadors, i serà molt més silenciós.

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)