Dimecres 23 de Setembre
del 2020Troba'ns a les xarxes socials:

Pàgina a Facebook Pàgina a Twitter Perfil a InstagramLes últimes notícies al teu Telegram:

Telegram
Ajuntament de BalaguerNotícies locals

28-06-2012

L'ajuntament de Balaguer estalvia 1,2 milions d'euros durant el primer any de mandat de CiU. L'alcalde, Josep Maria Roigé, augura un any 2013 força complicat amb nous ajustos pressupostaris i l'increment d'algunes taxes.

 

L’alcalde de Balaguer, Josep Maria Roigé, fa un balanç molt positiu del primer any de govern de CiU al capdavant de l’ajuntament, un any en què s’ha estalviat més d’un milió d’euros. 

Roigé va donar ahir algun exemples de com s’ha aconseguit aquest estalvi. Ho va fer a la Sala d’Actes del consistori, on va tenir lloc la conferència-col·loqui "Any de govern 2011-2012", i una mica abans en una trobada amb els mitjans de comunicació. 

Àudio 

En l’àmbit econòmic, Roigé també va destacar que l’endeutament de l’ajuntament de Balaguer és en aquests moments de 21,5 milions d’euros, tenint en compte l’últim crèdit de 8 milions amb el ministeri d’Hisenda per pagar els proveïdors, a qui en aquests moments –també va assegurar l’alcalde- s’està pagant a 30 dies. 

Segons Josep Maria Roigé, durant aquest primer any de legislatura s’ha complert el 99 % dels compromisos adquirits, entre ells no apujar els impostos més que l’IPC. 

De cara a l’any que ve, tampoc no s’incrementaran però sí que s’hauran d’apujar algunes taxes i mantenir els ajustos pressupostaris. 

Àudio 

Roigé també assegura que el seu és un equip de govern transparent i plural, que continuarà treballant pels interessos dels ciutadans. En aquest sentit, afirma que vetllaran, per exemple, perquè s’acabin els nous jutjats, per reactivar el tren de la Pobla o perquè Balaguer compti abans que acabi la legislatura amb una EOI. 

Àudio 

L’alcalde també va anunciar ahir que al setembre tindrà lloc el Segon Balaguer Medieval i a l’octubre l’acte d’homenatge literari a l’escriptora Teresa Pàmies. 

En un altre ordre de coses, Roigé va destacar que les contractacions que s’han fet a l’Ajuntament, a excepció de tres càrrecs de confiança, s’han fet a partir d’una oferta pública del Servei d’Ocupació i que han estat els tècnics i no els polítics qui han triat la persona. 

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=3057


 
Altres notícies locals

Arxiu de notícies

Llicència de continguts
RÀDIO BALAGUER 107.4 FM - Plaça Mercadal 1 - Tel.: 973 44 52 00 - Fax: 973 44 70 63 - radio@balaguer.cat  
25600 Balaguer (La Noguera)  
Tornar a dalt