17-10-2017

La X Fira d'Alimentació i Salut de Balaguer incrementa un 20% els expositors i amplia l’espai del recinte. El Mercat de la Terra incorpora aquest any el sector del tèxtil, amb roba ecològica i respectuosa amb els drets humans.

La X Fira d’Alimentació i Salut arriba aquest cap de setmana a Balaguer carregada d’activitats i amb més expositors que mai. El certamen, que acollirà el Pavelló d’Inpacsa, amplia aquest any l’espai del Mercat de la Terra per aconseguir incrementar un 20% el nombre d’expositors fins arribar als 120 productors que oferiran productes artesans i ecològics.

També enguany s’amplia l’espai destinat a les conferències amb la incorporació d’una segona carpa de 600 m2. En aquest sentit l’espai firal comptarà amb dos grans sales amb capacitat a 500 persones i dues sales més d’un espai més reduït que acolliran més de 50 activitats .

Josep Puy és el president d’Slow Food Terres de Lleida.

El certamen integra la promoció de la producció ecològica i de proximitat , alhora que proporciona alternatives naturals low cost als tractaments convencionals.

Jordi Pedrós és un dels voluntaris del certamen.

Durant tot el cap de setmana hi hauran 42 conferències i més d’una quinzena de tallers i degustacions. Pedrós fa una crida perquè els balaguerins assisteixin al certamen.

Jordi Pedrós destaca tot seguit alguns dels temes que es tractaran en les conferències d’enguany a càrrec, com sempre, de personalitats rellevants del món de l’alimentació i la salut.

Destaca també la conferència-debat que hi haurà a càrrec de testimonis de la Dolça Revolució que s’han curat utilitzant teràpies alternatives, una xerrada moderada per la mediàtica Mercedes Milá.

Més de 80 voluntaris i voluntàries participaran durant tot el cap de setmana en aquesta X Fira d’Alimentació i Salut organitzada per Slow Food Terres de Lleida i la Dolça Revolució.