09-01-2018

Un camió ha atropellat aquest migdia una dona a la zona de la plaça Pau Casals de Balaguer. Es tracta d’una veïna de la ciutat, de 82 anys, que inicialment ha estat atesa al lloc dels fets tot i que posteriorment l´han traslladat a l´Arnau de Vilanova de

Un camió ha atropellat aquest migdia una dona de 82 anys i veïna de Balaguer a la plaça Pau Casals de Balaguer. El camió sembla ser que ha topat amb ella mentre aquesta creuava el pas de vianants situat entre l’avinguda Països Catalans i la plaça Pau Casals, segons ha informat la Guàrdia Urbana.

 

Al lloc dels fets, que s’han produït pocs minuts abans de les 12, s’hi han traslladat la Guàrdia Urbana de Balaguer i una ambulància on la dona ha estat atesa durant una bona estona. Posteriorment, l’han traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

 

Els Mossos d'Esquadra, que també s’han personat al lloc dels fets, i la Guàrdia Urbana han regulat el trànsit a la zona mentre un camió de Bombers també s’ha desplaçat fins a la rotonda, on s’hi ha concentrat desenes de curiosos.

 

Fonts policials apunten que han obert una investigació per aclarir les causes de l’accident.