15-01-2018

Demà dimarts començaran les obres del camí escolar dels Erals i dilluns que ve s’iniciaran les del carrer de la Botera, dues actuacions que contemplava el pressupost del 2017 i que compten amb una inversió de 64.000 euros i 147.000 euros, respectivament.Demà començaran les obres del camí escolar dels Erals, uns treballs que han de permetre millorar la seguretat en aquesta zona del Secà de Balaguer.  Segons el regidor d’Obres i Urbanisme, Gerard Torres, els treballs es faran en dues fases. En la primera, es farà el moviment de terres i la posterior pavimentació i, en la segona, s’implantarà la senyalització tant vertical com horitzontal. Els treballs començaran demà amb el moviment de terres al carrer  Valentí Almirall.
 
Les obres, que compten amb un pressupost total de 64.000 euros més IVA, les durà a terme  Sorigué i podrien estar totalment enllestides en un termini de tres mesos. 
 
D’altra banda, finalment, no serà fins dilluns que ve quan començaran les obres del carrer de la Botera, un treballs que el regidor havia anunciat que començarien a principis d’aquesta. 
 
En el cas de la Botera, les obres consistiran en la urbanització de tota la via. Es faran diversos enderrocs, la nova pavimentació del carrer i la renovació de tots els serveis, xarxa d’aigua, de llum i clavegueram, entre altres. Els treballs els executarà l’empresa Comprat 47 i compten amb un pressupost de 147.000 euros més IVA. 
 
Aquestes són dues de les actuacions que contemplava el pressupost del 2017, pressupost, per cert, prorrogat a l’espera de l’aprovació dels comptes del present exercici.