08-02-2018

L'ajuntament de Balaguer ha acollit la presentaciˇ de la 30a ediciˇ de la Villart Mitja Maratˇ de Balaguer 2018, que se celebrarÓ el 18 de febrer.

La capital de la Noguera celebrarà la 30 edició de la Villart Mitja Marató el proper 18 de febrer organitzada, com sempre, pel CE Runner’s Balaguer. La prova espera superar el miler de participants entre les quatre propostes, les curses de 10 i 5 quilòmetres, les curses infantils, i la Mitja Marató, que enguany, com a novetat,  comptarà amb 30 quilòmetres, 9 quilòmetres més que no correran tots els atletes sinó només una seixantena, segons ha explicat Josep Maria Marqués, president del Runner’s Balaguer. 

Àudio 

Una altra de les novetats d’enguany és que l’organització limitarà a 700 els participants entre la Mitja i les curses de 10 i 5 quilòmetres.

Àudio 

La Mitja Marató serà puntuable per a la Lliga Ponent Eurosomni i inaugurarà el calendari de les Mitges de Ponent del 2018, unes curses que Josep Maria Marqués valora de forma molt positiva.

Àudio 

La Mitja Marató de Balaguer celebra enguany la seva 30a edició. És, per tant, una cursa amb molta història i tot un referent. 

Jordi Ignasi Vidal és l’alcalde de Balaguer.

Àudio 

Pel que fa als recorreguts, cal destacar que seran trajectes 100% sobre asfalt. En el cas de la Mitja, amb un recorregut de Balaguer a Sant Llorenç de Montgai i tornada; en el de la cursa de 10 quilòmetres, amb un trajecte Balaguer-Gerb-Balaguer; i la cursa de 5 serà un circuit molt ràpid i completament urbà. 

Entre els serveis de què gaudiran els participants, hi haurà el de pàrquing a la marge esquerra del riu Segre, a només 100 metres de la sortida, servei de guarda-roba, dutxes i vestidors. La recollida de dorsals i de la bossa del corredor es realitzarà el dissabte dia 17 de febrer de 17.00 a 20.00 al pavelló de l’escola Àngel Guimerà, on també hi haurà la Fira del corredor. Els dorsals també es podran recollir diumenge al matí. 

Quant als premis, n’hi haurà un de 250€ a l’atleta que superi el rècord de la prova, establert en 1h04’. I pel que fa als obsequis, els primers 250 inscrits a la Mitja rebran una dessuadora Joma commemorativa dels 30 anys de la prova. La resta de participants rebran una samarreta de màniga llarga tècnica, com també els corredors de les curses de 5 i 10 kilòmetres. 

Cal destacar també la col·laboració de l’empresa Villart Logístic que fa una important aportació a l’organització de la cursa que agafa el seu nom, i a Coca Cola que aportarà les begudes per als participants tot incidint amb la importància del reciclatge de tots els productes que obsequiarà. 

Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6500