09-03-2018

L'ajuntament de Balaguer ultima els treballs que han de permetre a les persones amb cadira de rodes accedir a les graderies com a públic.

L’ajuntament de Balaguer pràcticament ha ultimat els treballs que han de permetre a les persones amb problemes de mobilitat accedir com a públic a les graderies del poliesportiu municipal.

Es tracta de les obres per a la instal·lació d’una plataforma elevadora.

Així ho ha confirmat l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, a Ràdio Balaguer.

Àudio

Actualment, una persona amb cadira de rodes pot accedir a competir a la pista de l’equipament però no pot assistir com a públic a cap competició perquè no hi ha accés adaptat a cap de les graderies.

L’actuació forma part de la voluntat de l’actual equip de govern d’eliminar el major nombre de barreres arquitectòniques possible i facilitar així l’accés a les persones amb alguna minusvalidesa.

Àudio

La plataforma elevadora té pressupost de 19.000 euros i compta amb una subvenció de 10.000 euros de l’Obra Social la Caixa.

D’altra banda, l’ajuntament ha iniciat avui els treballs per mirar de solucionar els talls de subministrament de llum que hi ha a la plaça del Mercadal en algunes ocasions.

Àudio

El punt de càrrega per a vehicles elèctrics previst a la plaça del Mercadal estarà a punt d’aquí a quinze dies. Posteriorment, se n’habilitarà un altre a la zona de l’estació d’autobusos.