11-04-2018

Avui, el programa 'Joc de cartes' visita la comarca de la Noguera per trobar-hi el millor restaurant del producte estrella de la zona: els caragols. Hi participen els restaurants Cal Farré, D4, la Nova Fontblanca i l'Espígol.

Una setmana més, Marc Ribas porta els espectadors de ruta per quatre restaurants diferents. Avui es presenten a concurs l'Anna de Cal Farré, un restaurant familiar amb cuina de tota la vida i ubicat a Vallfogona de Balaguer, L'Òscar i el D4, una proposta moderna i cuidada, ubicada al centre de Balaguer. També concursen el Toni i la Nova Font Blanca, un restaurant ubicat al polígon de Balaguer i per acabar, la Judith amb el restaurant l'Espígol de Vallfogona de Balaguer, un restaurant heretat dels seus pares que ara el porta amb el seu marit. 
 
"Joc de cartes" és un viatge per la cuina que es fa a Catalunya en forma de concurs. A cada programa, quatre restaurants amb un mateix tipus de cuina, i d'una zona determinada, s'enfrontaran entre ells per aconseguir ser el millor. El guanyador s'emportarà un premi de 5.000 euros per invertir en el seu local.