19-04-2018

Els comerços del centre històric de Balaguer amenacen amb retirar els diners i cancel•lar els seus comptes de Caixabank si l'entitat no instal-la un caixer al casc antic.

Els comerços del centre històric de Balaguer amenacen amb retirar els diners i cancel·lar els seus comptes de Caixabank si l’entitat no instal·la un caixer al casc antic, on no n’ha quedat cap després que el banc tanqués fa uns dies l’oficina de la Plaça del Mercadal.

Avui els comerciants es reuneixen amb el director de Caixabank aquí a Balaguer per fer-li arribar les seves demandes i també les firmes que han recollit recentment en aquest sentit.

Ho ha explicat a Ràdio Balaguer una de les comerciants del centre històric, Cristina Bonet.

Àudio

Segons la mateixa Cristina Bonet, amb el tancament de l’oficina de la Caixa els veïns i comerços del Centre Històric han quedat totalment desatesos i davant d’una situació que els perjudica a tots.

Àudio 

Per Cristina Bonet també l’ajuntament hauria pogut fer una mica més de pressió perquè almenys s’hagués deixat algun caixer al casc antic. Així li traslladaran aquest vespre els comerciants del centre històric a l’alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal.

Àudio

 

Des de l’ACB, el seu president, Delfí Solsona, atribueix a una manca d’entesa que no s’hagi renovat el conveni de col·laboració entre l’entitat i els comerciants del centre històric. Assegura, però, que el conveni s’ha renovat amb altres carrers de la ciutat que sí estan satisfets amb les accions de l’ACB.

Àudio

Des de l’ajuntament, la regidora d’Empresa, Ester Guarné ha lamentat que no s’hagi renovat el conveni de col·laboració entre totes dues entitats tot i que confia que la situació es pugui acabar reconduint.

Àudios a : http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6624