22-05-2018

Balaguer Presenta el programa d'activitats d'estiu adrešades a escolars, que inclouen el Triaesport, el Camp base, l'In and out, el Cota zero, Temps afegit i l'Art Estiu.

El Triaesport, el Camp base, l’In and out, el Cota zero, Temps afegit, l’Art Estiu, les Estades Infantils i el Jova seran el gran repertori d’activitats que ompliran totes les vacances escolars, des del 25 de juny fins al 7 de setembre a la ciutat de Balaguer. 

Aquest dimarts han estat presentades amb la presència de l’alcalde Jordi Igansi Vidal i el regidors de cultura Joan Biscarri i d’esports i joventut Gemma Vilarasau. 

Un any més el programa inclou activitats de lleure, oci i esport i com en edicions anteriors es preveu un èxit en la participació, amb l’afegit que un any més, en totes les activitats els participants obtindran accés a les piscines municipals d’estiu, que per la present edició, milloraran en els serveis externs. 

Les inscripcions s’iniciaran a partir del dia 1 de juny, a la regidoria d’esports, administració de la piscina coberta per les que siguin relacionades amb esports i a la web de l’Ajuntament per l’Art Estiu, Estades Infantils, Jova i el Cota Zero. A més, el termini de les inscripcions no es tancarà fins a cobrir totes les places. 

També destacar com a novetat el gran ventall d’activitats que s’han presentat obertes a la població de Balaguer, i en les que es busca el referent, no només lúdic de l’activitat física, sinó el de conscienciar a la població de la dinàmica i l’hàbit constant de l’activitat física com un element quotidià i diari. 

Així doncs els dilluns es continuarà amb les caminades populars, els dimarts amb el zumba a la plaça del morter de l’estació de busos, els dimecres amb l’stretching i el fitness de manteniment a les piscines del poliesportiu i els dijous amb l’Aquagym a les piscines del secà.; totes elles gratuïtes. 

Una altra de les novetats és la integració de totes les activitats en un sol full informatiu, per facilitar als usuaris l’accés a la informació. 

Per qualsevol informació es pot trucar a la Regidoria d’Esports (973 45 09 15) de dilluns a divendres de les 8:00h. – 14:00 i de les 16:45h a les 19:30h., horari en el que també es podran realitzar les inscripcions a les diferents activitats. 

Els programes i especificitats de cada activitat es poden trobar a la web de l’ajuntament