13-06-2018

En cas que el cabal del riu no permeti fer la celebració habitual, la Transsegre traslladarà les actuacions musicals al pavelló Inpacsa i suspendrà la segona etapa entre Gerb i Balaguer.

La Transsegre suspendrà la segona etapa entre Gerb i Balaguer en cas que el cabal del riu no permeti fer la celebració habitual. És el pla B previst per l’organització i l’ajuntament que confien, però, que es pugui acabar celebrant la Transsegre en el seu format de sempre ja que encara falta un mes perquè tingui lloc.
 
Segons ha explicat avui l’alcalde, Jordi Ignasi Vidal, al programa Directe a l’alcaldia de Ràdio Balaguer, la primera etapa entre Camarasa i Sant Llorenç de Montgai està garantida però la segona dependrà de dues qüestions, no només de si baixa el cabal del riu sinó també del fet que quan baixi es puguin assumir les tasques per deixar el riu transitable per a les barques.
 
Àudio. 
 
El pla B, d’altra banda, també contempla el fet de traslladar els concerts de dissabte a la nit al pavelló Inpacsa  en cas que no es puguin acabar celebrant al Parc de la Transsegre.
Ho ha confirmat el mateix alcalde.
 
Àudio. 
 
La Transsegre tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol amb un programa d’actes que  començarà el divendres a partir de les 10 de la nit amb l’actuació de l’escola de dansa Idansa i les actuacions dels djs Oriol Garcia, Gnix i Dubsound (que també es traslladaran al pavelló Inpacsa si és necessari).
 
Dissabte les activitats començaran a les 9 del matí amb la verificació de barques al parc de la Transsegre fins a les 2 del migdia. 
 
La festa nocturna del dissabte al Parc de la Transsegre o al pavelló Inpacsa començarà a 2/4 de 12 amb el grup de folk Ksonronda al qual seguirà el grup La Pegatina, que oferirà l’únic concert confirmat a les terres de Lleida. A continuació, actuaran el grup de versions Rocktambuls i tancarà la festa el dj Nando Dixkontrol. Totes aquestes actuacions, tant les de divendres com les de dissabte, són gratuïtes. 
 
Pel que fa a la inscripció de barques, cal recordar que és oberta fins al 30 de juny i que es pot tramitar a la web transsegre.org.
 
Àudios a: http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6733