14-07-2018

La Transsegre omplirÓ el riu amb 230 barques i 3.000 tripulants en la 34¬ ediciˇ baixada pel Segre

La festa va començar aquest divendres amb actuacions de dansa i diferents Dj’s. Aquest dissabte però arriben els plats forts amb la tradicional baixada amb barques des de Camarasa a Sant Llorenç de Montgai i els concerts de nit, amb el grup La Pegatina com a cap de cartell. 
 
Aquest dissabte les activitats han començat a les 9 del matí amb la verificació de barques al parc de la Transsegre fins a les 2 del migdia. La sortida de la primera etapa de la baixada serà a Camarasa a partir de les 3 de la tarda i el tancament de l’arribada de barques a Sant Llorenç serà a les 8 del vespre.  
 
La festa nocturna al Parc de la Transsegre començarà a 2/4 de 12 amb el grup de folk Ksonronda. A la 1 hi haurà l’espectacle de llum i so i l’actuació dels Diables de Balaguer. Tot seguit actuaran els caps de cartell de la nit, La Pegatina, que oferiran l’únic concert confirmat a les terres de Lleida. A continuació, actuaran el grup de versions Rocktambuls i tancarà la festa el dj Nando Dixkontrol. Totes aquestes actuacions, tant les de divendres com les de dissabte, són gratuïtes. 
 
Demà diumenge pel que fa a la segona etapa que enguany per motius de seguretat serà més curta,  sortirà del pont del Sió, la concentració de barques es farà a l’aparcament del pavelló Molí de l’Esquerrà i des d’allà aniran sortint esglaonadament cap al punt de sortida de l’etapa.
 
Finalment a 2/4 d’una del  migdia tindrà lloc una caragolada solidària organitzada per les colles de l’Aplec del Caragol i l’Obra Social “La Caixa” . Els tiquets de la caragolada tenen un preu de 3 euros i els beneficis aniran destinats a l’Associació L’Estel.