07-08-2018

Balaguer sorteja un cap de setmana per a dues persones a l'edat mitjana dins el marc de la Festa, Harpia 2018, Balaguer Medieval.

L’Ajuntament de Balaguer amb col•laboració dels comerciants del Centre Històric i l’Associació de Comerciants de Balaguer, ha organitzat un sorteig d’un cap de setmana per a dues persones a l’Edat Mitjana coincidint amb la celebració de la Festa Harpia 2018, Balaguer Medieval, i que tindrà lloc els propers dies 14, 15 i 16 de setembre a la ciutat. 
 
Es tracta de viure una experiència tot rememorant el passat, convivint al campament medieval que el grup de recreació Fets Històrics munta durant els dies de la festa al parc de la Transsegre, on es conviu amb l’essència històrica de l’època .
 
D’aquesta forma els agraciats seran rebuts el divendres a les 20.30 h a baix al campament, i seran apadrinats pel grup Arnau Mir de Tost, els lliuraran el vestuari propi que hauran de dur durant aquests dies i es convertiran en dos personatges més.
 
El premi inclou dormir les dues nits en una tenda medieval, els àpats amb els grups de recreació i participaran en les diferents activitats programades durant tot el cap de setmana dins el campament. 
 
Ens ho explica Ester Guarné, regidora de promoció econòmica a l’ajuntament

Àudio ...

La voluntat és promocionar aquest espai dins d’aquesta gran festa que és l’Harpia 2018 a Balaguer.
 

Ester Guarné, també ens explica com es pot participar.

Àudio ...

Les butlletes per a participar-hi, es trobaran a partir del dia divendres dia 10 d’agost i es podran omplir fins el dia 10 de setembre. Pel que fa al sorteig es realitzarà el proper 12 de setembre.

Àudios a : http://www.radiobalaguer.cat/audios/podcast/index.php?id=6806