12-09-2018

'La Vuelta' passarą per Balaguer aquest divendres en la seva 19a etapa, que discorrerą entre Lleida i Andorra. Els ciclistes creuaran Balaguer cap a les 2 del migdia

La Vuelta discorrerà en la seva 19a etapa, que es disputarà aquest divendres, per terres lleidatanes. La sortida d’etapa serà a 2/4 de 2 del migdia des de Lleida i en direcció a Balaguer mitjançant la carretera C-12. L’entrada a Balaguer la faran aproximadament a les 2 del migdia per l’Avinguda de Francesc Macià, per travessar el Pont Nou, seguir el carrer Pere III fins al carrer Urgell, que els ciclistes recorreran de punta a punta fins sortir de la ciutat per la zona de l’Hostal Nou. A la rotonda de la C-13 emprendran la ruta direcció a Cubells, Artesa, Ponts i Oliana, per acabar el recorregut al Coll de la Rabassa, al Principat d’Andorra on els corredors arribaran a partir de 2/4 de 6 de la tarda. 
 
Pel que fa a les afectacions viàries, hi haurà restriccions de circulació a la carretera C-12 entre Lleida i Balaguer passant per Corbins, a partir de 2/4 de 12 del matí i fins prop de les 2 del migdia. 
 
A Balaguer, on es preveu que els ciclistes passin a les 2 del migdia, hi haurà afectacions als carrers Francesc Macià, el Pont Nou, Pere III i Urgell, unes vies on també es prohibirà o limitarà l’estacionament unes hores abans. Pel que fa als vehicles que vulguin creuar el riu, es recomana l’ús del pont de la carretera C26, conegut com el pont de la variant. 
 
També hi haurà talls de carretera per als vehicles que surtin de la capital de la Noguera en direcció a Artesa de Segre. Unes afectacions que començaran a partir de les 12 del migdia i que acabaran un cop hagin passat tots els ciclistes, els darrers dels quals es preveu passin per Artesa de Segre prop de les 3 de la tarda.