08-10-2018

Els atletes 24 del Club Estel Balaguer, aconsegueixen uns grans resultats en els Especial Olympics. Al medaller no falten l'Or, la Plata i el Bronze, en les diferents disciplines i esports en que participaven.

Un total de 24 esportistes del Club Esportiu l'Estel de Baslaguer, han participat en els Jocs Special Olympics 2018, que han tingut lloc del 4 al 7 d’octubre a la Seu d’Urgell i Andorra. Els atletes del club han competit en les disciplines de natació, petanca, bàsquet i Gimnàstica Rítmica.
 
En natació han participat Fanny Alegret, Judit Álvarez, Yanina Leone, Judit Llovera, Aleix Marcelino i Jèssica Vidal. 
En 25 m crol, Yanina Leone, aconseguia l'or i Judit Llovera, el bronze. En 25 m esquena, Yanina Leone meddala de plata i Judit Álvarez, la de bronze. Finalment en 25 m lliures Aleix Marcelino, es feia amb l'or i Fanny Alegret, medalla de bronze.
 
En petanca han participat els equips, Estel Vermell, integrat per Xose Font, Montse Gabaldón i Ramon Valls que aconseguien la medalla de plata. L’Estel groc format per Cristina Alaman, Carme Canalda i Andreu Planella, han quedat en quarta posició. I l’Estel blau, amb els atlestes Joan Amigó, Teresa Corretja i Jordi Sàries, aconseguien el bronze
 
En bàsquet ha participat l’equip l'Estel del Club bàsquet Balaguer, format per Gerard Badia, Cristóbal Campoy, Jose Antonio Estévez, Xavier Garcia, Juanjo Garcia, Juan Carlos Jiménez, Juan Sebastián Gómez i Miquel Lleopart. Tots ells han obtingut la medalla d’or.
 
El medaller la completat l’esportista Mònica Morellen Gimnàstica Rítmica amb medalla d’or, en la discilpilna de pilota i en cèrcol.
 
Des del club han mostrat la satisfacció pels resultats obtinguts, fruit de l’esforç i de l’entrenament dels esportistes.