16-10-2018

Aquest divendres tindrŕ lloc una nova edició de la fira Cičncia al Mercadal, on més de 400 alumnes, acompanyats de professors i famílies, s'endinsaran en el món de la cičncia

En el marc del Pla Municipal i Comarcal de Dinàmica Educativa que organitzen l’Ajuntament de Balaguer i el Centre de Recursos Pedagògics de la Noguera, aquest divendres 19 d’octubre es celebrarà a la ciutat de Balaguer la fira “Ciència al Mercadal” on hi  participaran més de 400 alumnes i més de 30 professors dels centres educatius de la nostra ciutat. 
 
L'activitat s'emmarca dins la Setmana de la Ciència i es complementarà a més amb el concurs de vídeos científics 'Experiments de pel•lícula'. Durant tot el matí els participants podran veure demostracions d'experiments de base científica, executats per alumnes de centres de la ciutat, amb la finalitat de despertar la curiositat i fomentar la recerca i l'esperit crític. 
 
Per complementar els experiments el Museu de Matemàtiques de Catalunya, ajudats per l’alumnat de secundària, participarà de la festa aportant les Cúpules de Leonardo, tallers i altres materials didàctics. La fira començarà a les 9 del matí i acabarà a 2/4 d'1 del migdia.