02-11-2018

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha qualificat avui d'impresentable que el grup municipal PSC condicioni el seu suport a l'actual equip de govern en funció del que ERC faci a Madrid respecte als pressupostos que vol aprovar Pedro Sánchez.

L'alcalde de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, ha qualificat avui d'impresentable i patètic que el grup municipal PSC condicioni el seu suport a l'actual equip de govern en funció del que ERC faci a Madrid respecte als pressupostos que vol aprovar Pedro Sánchez. 
 
Són declaracions de l'alcalde avui al programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer.
 
Àudio 
 
Recordem que dimecres Carlos Garcia, del PSC, també a Ràdio Balaguer, va anunciar que el seu grup no donarà suport a ERC a l'ajuntament de Balaguer si la formació republicana manté el seu no als pressupostos del Govern de Madrid. Els socialistes argumenten d'aquesta manera el seu vot en contra a la modificació de crèdit presentada per l'equip de govern en l'últim ple municipal i condicionen així la seva col•laboració amb l'actual equip de govern pel que queda de legislatura. 
 
D'altra banda, l'alcalde ha dit que els tècnics estan estudiant si hi ha altres mecanismes, com utilitzar el romanent de tresoreria, per fer front als pagament que van quedar bloquejats la setmana passada al no prosperar la modificació de crèdit en el ple municipal.
 
Àudio 
 
Recordem que Josep Maria Roigé, del PDeCAT va justificar el seu vot en contra a la modificació per la manera com s'han aprovat els comptes d'aquest exercici i pel fet que algunes de les partides pressupostàries de determinades inversions encara compten amb diners per fer front als pagaments i d'altres es poden pagar per decret utilitzant el romanent de tresoreria.  
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius