04-12-2018

Aquest dimecres comenšarÓ el muntatge de la pista de gel a la plaša del Mercadal de Balaguer. La previsiˇ Ús posar-la en marxa el proper dimarts dia 11.

Demà dimecres començarà el muntatge de la pista de gel a la plaça del Mercadal de Balaguer després que ahir s'obrissin les pliques un cop exhaurit el període de licitació. Així ho ha confirmat avui el paer en cap, Jordi Ignasi Vidal, a Ràdio Balaguer. El mateix paer ha explicat que la intenció és posar en marxa la pista el proper dimarts dia 11. 
 
La instal•lació d'aquesta pista de gel a la plaça del Mercadal obligarà a reubicar, ja des d'aquest proper dissabte, algunes de les parades centrals del mercat setmanal. Les parades, que inicialment es volien traslladar al Passeig de l'Estació, finalment no es mouran i, segons ha explicat el mateix Jordi Ignasi Vidal, s'encabiran dins de la mateixa plaça o carrers laterals.
 
La pista de gel, d'altra banda, obligarà també a reubicar l'escenari que cada any es posava al bell mig de la plaça per fer la rebuda als Reis Mags d'Orient. Segons el paer en cap, l'escenari d'enguany no podrà ser tan gran però la intenció és que es mantingui a la mateixa plaça del Mercadal.
 
La pista de gel descoberta,  de més de 300 metres quadrats i amb un pressupost de 40.000 euros, vol ser un pol d'atracció per als balaguerins i balaguerines però també per a veïns i veïnes de localitats properes. 
 
Durant els dies de funcionament els diferents comerços oferiran descomptes.