07-01-2019

Avui dilluns tanca la pista de gel que durant aquestes festes ha estat instal-lada a la plaša del Mercadal de Balaguer.

Avui dilluns tanca la pista de gel que durant aquestes festes ha estat instal•lada a la plaça del Mercadal de Balaguer. 
 
La pista de gel ha estat oberta aquest matí i també ho estarà aquesta tarda-vespre, de les 17 a les 21h.
 
Recordem que el preu per 30 minuts de patinatge, amb els patins inclosos, és de 6 euros.
 
La pista tancarà després d'haver gaudit d'una bona afluència de públic des de la seva posada en marxa igual que el Cosmolúdic, el nou espai adreçat a infants i joves que l'ajuntament de Balaguer ha estrenat
aquestes festes de Nadal i que va tancar portes dissabte.
 
A falta de les dades definitives, que es coneixeran durant les properes hores (els tècnics estan fent avui balanç i recompte) pel Cosmolúdic hi han passat de mitjana més de 1.000 persones cada dia, entre infants i acompanyants.
 
El Cosmoludic ha ofert una àmplia gamma d'activitats i tallers des d'una vessant més educativa amb espais de joc i reflexió. En aquest sentit, s'han preparat una gran quantitat d'activitats educatives i formatives que s'han distribuït en diferents espais. 
 
Un dels que ha destacat força ha estat l'espai anomenat Via Làctea, adreçat a totes les edats. Era una carpa annexada al pavelló Inpacsa on la música, la dansa, el teatre i el circ han estat  els principals protagonistes.
 
Un altre espai ha estat l'anomenat Cassiopea, també adreçat a totes les edats, en què s'hi ha pogut trobar tallers de robòtica, disseny gràfic amb 3D, matemàtiques, ciència i jocs d’enginy, entre altres. 
 
També per als infants de 0 a 6 anys s'ha habilitat un espai propi de 700 m2 on hi ha hagut, per exemple, un circuit de psicomotricitat, un espai de lectura, un gran sorral i una piscina de boles gegant, entre altres activitats.
 
Finalment, en l'espai Orió, adreçat especialment als nens i joves de 6 a 14 anys, l'esport ha estat el principal atractiu.