16-01-2019

Balaguer donarą feina a quaranta persones en situació d'atur amb els diferents plans d'ocupació als que s'ha acollit novament l'ajuntament aquest exercici

D'aquestes quaranta, nou persones formen part del programa Treball i Formació que ja ha començat amb l'arranjament de diferents voreres de la ciutat. A aquesta feina, que s'ha iniciat al carrer Almatà, s'hi dedicaran tres persones durant un any. La resta treballaran durant sis mesos i faran tasques de pintura, jardineria i de reforç en les obres de millora de voreres.
 
Així ho ha explicat avui l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, en el programa Directe a l'alcaldia de Ràdio Balaguer.
 
Àudio. 
 
Les obres de millora de les voreres han començat pel carrer Almatà i també es preveuen fer diferents actuacions en diversos trams del carrer Noguera Pallaresa. Els treballs  consisteixen en la millora del paviment però també, en alguns casos, se substitueix la xarxa d'aigua i s'aborda la supressió de barreres arquitectòniques en cas que n'hi hagi.
 
Àudio. 
 
D'altra banda, com dèiem, Balaguer donarà feina a 31 persones més amb els diferents plans d’ocupació previstos per aquest 2019. D'aquestes, 16 s'encarregaran de rehabilitar unes quaranta façanes més del centre històric, concretament als carreres Botera, Cadena, Arços i Torrent, segons explica el mateix alcalde.
 
Àudio. 
 
Entre la resta de persones que es preveu contractar també hi haurà educadors, agents cívics, una persona dedicada al turisme familiar i, com a novetat, enguany també s'ha apostat per la figura dels mediadors per donar un servei d'acompanyament a les persones grans del centre històric.
 
Àudio. 
 
Els diferents plans d’ocupació estan destinats a persones que estan a l'atur i tenen una durada de sis mesos.
 
Àudios a: Ràdio a la carta, Informatius