13-02-2019

L'ajuntament de Balaguer contracta una empresa per comenšar a confeccionar un pressupost participatiu aquest mateix exercici

Aquest és un dels punts d'acord que es va pactar amb el grup de la CUP a l'hora d'aprovar el pressupost del 2018. 
 
Segons ha explicat aquest matí l'alcalde, Jordi Ignasi Vidal, en el programa Directe a l'alcadia de Ràdio Balaguer, la tasca de la firma contractada en aquests moments és establir mesures participatives i formar els treballadors municipals perquè en un futur siguin ells mateixos els que implementin els sistemes d'un determinat procés de decisió.  
 
Àudio 
 
Un pressupost participatiu ha d'ajudar també, segons l'alcalde, a reduir el distanciament entre els gestors municipals i la ciutadania. En aquest sentit, Jordi Ignasi Vidal assegura que com més informació tinguin els ciutadans més fàcil serà que les seves propostes siguin  possibles i aplicables.
 
Àudio. 
 
Segons Vidal, és un canvi en la manera de confeccionar el pressupost que ha de ser progressiu i que ha d'anar implicant cada cop més els balaguerins i balaguerines. L'empresa a qui s'ha encarregat aquesta feina és l'empresa CERES i el cost del seu treball és d'uns 6.000 euros. 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatiu