19-03-2019

La Fira Trenca cadenes, que es farā a Balaguer el 31 de marį, permetrā fer el canvi de companyia de serveis bāsics (llum, telefonia, banca i assegurances). L'objectiu és trencar amb el model econōmic actual.

La Fira Trenca cadenes, que es farà a Balaguer el 31 de març, permetrà fer el canvi de companyia de serveis bàsics (llum, telefonia, banca i assegurances, entre altres). El canvi es podrà fer automàticament portant el DNI, el número de compte corrent bancari, l’última factura del servei que es vulgui canviar i un correu electrònic, segons destaca una de les membres dels col•lectius organitzadors, Emma Domingo.
 
Àudio.....
 
L'objectiu de la Fira Trenca cadenes, una fira de consum estratègic i alternatiu, és trencar amb el model econòmic actual. Segons un altre dels membres de l'organització,  Josep Maria Colea, el canvi de companyia pot ser un primer pas, precisament per això, per construir, des del consum, un model de societat més just per a les persones i més sostenible mediambientalment.
 
Àudio....
 
Segons Emma Domingo, quan es van pensar en aquesta fira, des de l'organització van creure que hi havia una necessitat real d'oferir a la ciutadania un lloc per trencar amb el model capitalista i consumista actual i apropar les alternatives possibles.
 
Àudio.....
 
La fira comptarà amb la participació d'una vintena d'empreses del camp de l'energia i subministraments, telefonia, assegurances o mitjans de comunicació, entre altres. A més, durant la jornada hi haurà diverses conferències temàtiques i taules rodones.
 
De tot plegat en dona més detalls novament Josep Maria Colea.
 
Àudio...
 
La Fira “TRENCA CADENES” es durà a terme el 31 de març al pavelló Molí de l’ Esquerrà deu del matí a dues del migdia i de quatre a vuit de la tarda.
 
 
Àudios a ràdio a la carta, informatius