21-06-2019

Aquest proper diumenge dia 23 de juny, Balaguer celebrarÓ la Diada de Corpus. La festivitat omplirÓ de catifes de flors la Plaša del Mercadal i el Carrer Miracle. A les 7 de la tarda estÓ prevista una Missa a l'esglÚsia de Sant Josep.

Aquest proper diumenge dia 23 de Juny, Balaguer celebrarà la Diada de Corpus. La festivitat de Corpus omplirà de catifes de flors la Plaça del Mercadal i Carrer Miracle, en aquest sentit des de la Parròquia de Balaguer s’anima a tothom a participar des de bon matí en l’elaboració dels dibuixos de les catifes i a guarnir els balcons.
 
A les 7 de la tarda està prevista una Missa a l'església de Sant Josep i al finalitzar es farà una processó pel Carrer Miracle i la plaça del Mercadal.
 
La festivitat del Corpus Christi es remunta al segle XIII a Lieja,  Bèlgica i va ser instituïda pel papa Urbà IV  en honor a l’eucaristia . Desprès d’estendre’s per Europa les primeres processons al nostre país van tenir lloc a Barcelona i amb els anys moltes viles i ciutats l’han anat fen seva amb espectaculars catifes de flors en molts municipis.