08-07-2019

El regidor de Balaguer, Ara sķ a l'ajuntament de la ciutat, Joan Pla, dona 100 dies de grącia al govern municipal abans d'exercir la seva funció d'oposició.

El regidor de Balaguer, Ara sí, a l'oposició a l'ajuntament de  la ciutat, Joan Pla, ha explicat avui en el programa Actualitat Plural de Ràdio Balaguer que té la intenció de fer una oposició constructiva. Tot i això, Pla, que va votar a favor de la investidura de Jordi Ignasi Vidal com a paer en cap en el ple del passat 15 de juny i també la setmana passada en tots els punts del ple del cartipàs, ha assenyalat que, tot i que encara és aviat per dir-ho, aquesta ( la de votar-ho tot a favor) no serà la tònica habitual. En aquest sentit, ha assenyalat que dona els 100 dies de gràcia al govern per després decidir el que creguin convenient. En relació al suport que va donar als punts del ple de la setmana passada ha argumentat  que no té sentit posar pals a les rodes a l'inici del nou curs polític.
 
Àudio……
 
Joan Pla també ha avançat que plantejarà a l'equip de govern que el pressupost d'aquest exercici inclogui projectes com un parc infantil nou al barri del Firal o l'eixemplament del carrer Vidal i Barraquer.
 
Àudio.....
 
En l'àmbit provincial, Pla ha lamentat que Balaguer no estigui representada a la Diputació de Lleida.