14-07-2019

MÚs de 200 embarcacions i els seus tripulants han baixat pel Segre en el tram entre Camarasa i Sant Llorenš en la 35a ediciˇ de la Transsegre. El concert de Buhos ha omplert el Parc de la Transsegre. Aquest diumenge es farÓ la baixada fins a Balaguer.

Aquest cap de setmana es celebra la Transsegre, una festa d’estiu consolidada a Balaguer i comarca que arriba enguany a la 35º edició. Aquest dissabte, segon dia de festa, s'ha fet durant la tarda la baixada entre Camarasa i Sant Llorenç. 
 
La festa va començar ahir divendres a la nit amb les actuacions l'escola de Gimnàstica Rítmica de Balaguer i de diferents Dj's. Aquest dissabte durant el mati s’ha fet al Parc de la Transegre la verificació d’embarcacions i tripulants, i la posterior baixada de barques amb sortida des de  Camarasa a les tres de la tarda i arribada a la platgeta de Sant Llorenç i en la que han participat més de 200 embarcacions casolanes ( inscrites 244 ) i gairebé 2.000 tripulants.  
 
La festa ha continuat amb la gran festa nocturna al Parc de la Transsegre amb el concert dels grups Buhos i Hey! Pachucos.
 
Aquest diumenge al matí, com és habitual, la sortida es farà del partidor de Gerb a dos quarts d'onze en direcció a Balaguer i la posterior entrega de premis a les embarcacions més originals